Selecteer een pagina

Creatieve Inspiratie voor jou

Ik heb een fijne plek gecreëerd met mooie dingen die je creativiteit helemaal AAN zetten. Dingen waar je écht iets aan hebt zoals handige tips voor een portie dagelijkse creativiteit, een tekenles, een kleurplaat en andere fijne presentjes. En ja presentjes want ze zijn helemaal gratis.

Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden met je naam en emailadres voor mijn Creative Notes en je krijgt, meteen onbeperkt toegang tot deze fijne plek vol inspiratie.

Ontdek de kracht van creativiteit

Door je aan te melden voor de Creative Notes krijg je onbeperkt toegang tot fijne creatieve inspiratie die op regelmatige basis vernieuwd en aangevuld wordt. Ik wil je hiermee inspireren om lichter en creatiever in het leven te staan. Dat je de bijzondere en speelse kracht van creativiteit gaat ontdekken en integreren in je dagelijks leven.

You’ve got mail

Naast deze heerlijke inspiratie ontvang je ook nog zo nu en dan een leuk bericht in je mailbox ~ de Creative Note ~met daarin allerlei fijne dingen die gaan over al het moois dat ik tegenkom in de wereld om me heen en de wereld in mezelf op het gebied van licht en creatief leven.

Moois uit het dagelijks leven

Ze kunnen dus over vanalles gaan. Over alle gave ontwikkelingen in mijn creatieve business bijvoorbeeld. Of over die mooie vrouw of man die prachtige dingen maakt of doet, die inspirerende website of heerlijke plek waar je geweest moet zijn, een ontroerend filmpje of dat recept wat je eens geprobeerd moet hebben. En je bent uiteraard de eerste die hoort wanneer er fijne nieuwe inspiratie op de website verschijnen zodat je niets hoeft te missen.

De Creative Notes kunnen dus over zowel online als offline onderwerpen gaan. Ik hou zelf heel erg van deze combi omdat je op deze manier het beste en mooiste uit twee werelden kunt halen.

Mijn creativiteit is één van de grootste cadeau die het leven mij heeft gegeven. Het heeft me veel moois laten creëeren, ik heb er ongelooflijk veel door geleerd en het geeft mij de ruimte en vrijheid om op een lichte manier in het leven te staan. Het heeft me verbonden met wie ik werkelijk ben en het heeft me gebracht waar ik nu sta. Er is op vele vlakken heel veel moois over te delen. En dat is wat ik heel graag wil doen met jou.

The gift that keeps on giving

© 2022 ~ Mirjam Schneijderberg
Be the Butterfly in Your Belly