Basically You

Alle gegevens op een rij

Voordat ik aan de slag kan voor je mag jij eerst een aantal dingen doen. Waarschijnlijk is een deel ervan al in orde via je huidige website maar om niets over het hoofd te zien en soepel te kunnen werken heb ik alles wat nodig is voor je hieronder bij elkaar gezet. Als je alle stappen doorloopt dan weten we zeker dat we alles compleet hebben.

Z

Domeinnaam vastleggen

Z

Hostingpakket aanschaffen inclusief SSL

Plug-ins

Hieronder vind je een overzicht van alle plug-ins die nodig zijn voor je website. Iedere button linkt je automatisch door naar de website pagina waar je de plug-in aan kunt schaffen. Indien je een account aan moet maken bewaar deze gegevens dan goed want die heb ik nodig voor de installatie straks. Deze gegevens ontvang je meestal ook nog via mail.

Aanbieding!

Marieke heeft een mooie deal voor je gesloten met Active Campaign. Voor de basiscursus AC betaal je geen € 249 maar slechts € 97!

Via deze link lees je er alles over en kan je de cursus aanschaffen.

 

Mollie API key

Als je ingelogd bent in Mollie vind je onder je account de tab “Developers”. Hier vind je de live en test API key. Kopieer deze en vul ze in onderstaand formulier in.

De volgende plug-ins zijn optioneel en dien je alleen aan te schaffen of voor te registeren na overleg met Mirjam

Vormgeving

Om je een gevoel te geven hoe je website er met je eigen kleuren en foto’s uit kan zien heb ik wat dingen van je nodig.

Kleuren

Ten eerste een kleurenpalet wat gevuld is met kleuren (3-5 stuks) waar je heel erg blij van wordt. Deze ga ik dan in de website laden. Ze dienen als voorbeeld en je kan ze altijd zelf weer heel gemakkelijk aanpassen.

Wat ik hiervoor van je nodig heb zijn hexadecimale codes. Klinkt ingewikkeld maar het zijn die letters en cijfers voorafgaand door een #. Je hebt ze vast wel eens gezien, zoiets als “#35C1C4”. Als je hier niet uitkomt neem dan contact op, kijken we er samen naar.

Foto’s

Daarnaast ontvang ik heel graag een aantal foto’s: eentje waar je zelf op sta en een paar (zo’n 5 stuks) die de sfeer weergeven die jij heel gaaf vindt en bij je vindt passen. Misschien heb je al eens mooie foto’s laten maken maar zoniet dan zijn er websites waar je gratis prachtige foto’s mag downloaden en gebruiken. De foto’s kan je via WeTransfer naar me toesturen.

Lettertype

En wat ook nog fijn is als je een mooi en/of leuk lettertype hebt zodat ik daar ook iets mee kan doen. Dit moet dan wel een Google Font zijn omdat deze herkend wordt door iedere browser.

Hieronder vind je de links naar alle zojuist genoemde sites. 

Email adres WeTransfer

Verstuur je foto’s via WeTransfer naar mijn emailadres: mirjam@mirjamschneijderberg.nl

FORMULIER

In onderstaand formulier vul je alle benodigde gegevens in zodat ik alle plugins kan activeren, dit is nodig om de website werkend te krijgen. Als iets niet van toepassing is voor je vul dan “nvt” in want als je niets invult kan het formulier niet verzonden worden.
Lukt het je niet om het formulier te verzenden? Dan heb je waarschijnlijk dus niet alle velden ingevuld. Hij geeft dit aan met een rode rand om het veld wat je bent vergeten. Kom je er niet uit dan mag je me altijd whatsappen of mailen.

Heb je al een WordPress website?

Wil je je inschrijven voor de Basically Updates?

10 + 7 =

Vergeet je de foto’s niet door te sturen naar me?

Als je alle benodigde plugins hebt aangeschaft, bovenstaand formulier hebt ingevuld en naar mij toegezonden én de foto’s opgestuurd (via mail of WeTransfer), dan kunnen we nu echt van start met het bouwen van je website. Ik heb er zin in!

Liefs

© 2019 ~ Mirjam Schneijderberg