Basically You

Hoe zit het nu precies met die plug-ins

Om alles voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat jij en je klanten op een hele prettige manier gebruik kunnen maken van de website,  zijn er voor de bouw een aantal plug-ins nodig. Deze schaf jij zelf aan zodat je niet afhankelijk bent van mij. Je bent dus ook zelf verantwoordelijk voor verlenging ervan en voor het up-to-date houden.

Ik ga ze voor je op een rijtje zetten zodat je (beetje) inzicht krijgt waarom ze nodig zijn en hoe ze gekoppeld worden.

Plug-ins die je echt nodig hebt

Alle prijzen zijn excl. BTW

Z

Divi thema

Het Divi thema en builder heb je nodig om je website aan de voorkant ~ dat wat iedereen ziet als ze naar je site gaan ~ te kunnen bouwen. Hiermee bepaal je wat waar op de pagina komt te staan, welke kleuren je gebruikt, lettertypes, foto’s, etc. Dit gaat dus over de vormgeving van je site.

 

Eénmalige aanschaf $ 249

Z

Divi layout kiezen

Het Divi thema kent vele layouts . Met één van die layouts maak ik een eerste opzet voor je van een aantal standaard pagina’s. Je kiest de layout die je het mooiste, fijnste en passend bij jou vindt. Deze layout kan je later zelf helemaal nog aanpassen.

 

Gratis

Z

Wishlist Membership

Wishlist Membership is de plugin die jouw online leer-omgeving beheert. Hierin leg je met behulp van levels vast wie waar toegang tot heeft. Je creëert hiermee een veilige en professionele plek waar je klanten zich op hun gemak voelen.

 

Eerste jaar $ 197 daarna jaarlijks $ 77

Met Active Campaign beheer je je email marketing zoals bijvoorbeeld inschrijvingen voor je inspiratiemail die automatisch toegevoegd worden aan een contactlijst. Maar ook wordt er een koppeling gelegd met je online leer-omgeving zodat je klanten bij aanschaf van een produkt geheel automatisch alle benodigde emails krijgen.

 

Vanaf $ 9 per maand (afhankelijk van aantal contacten in je lijst)
LET OP dit tarief geldt als je per jaar betaalt.

Z

Mollie

Een account voor Mollie heb je nodig zodat je klanten met bijvoorbeeld iDeal en/of Paypal kunnen betalen.

 

Gratis

Je betaalt wel voor iedere transactie die gedaan wordt, voor iDeal betaal je bijvoorbeeld  € 0,29.

De cookiebanner die sinds mei 2018 verplicht is gesteld voor iedere website. Bij deze banner heeft de bezoeker van je website de keuze om opties aan en uit te zetten. Je legt dus niets vast voor ze (buiten de functionele cookies om) die ze niet willen.

 

Gratis

Optionele plug-ins ~ In overleg aan te schaffen

Alle prijzen zijn excl. BTW

Z

Moneybird

Moneybird is een boekhoudprogramma.

 

€ 10 per maand

De ExtensionTree plugin koppelt de aankopen via je website aan Moneybird waardoor er automatisch facturen worden aangemaakt in Moneybird en verstuurt naar je klant.

 

€ 29 per jaar

Z

HappyPlugins

Deze plugin is een koppeling tussen de aankopen die worden gedaan en je online leer-omgeving. Dit betekent dat zodra je klant een aankoop doet hij/zij automatisch aan het juiste level in je leer-omgeving wordt geplaatst en daarmee toegang krijgt tot de inhoud.

 

$ 79 per jaar

Online scheduling tool waarmee je klanten heel gemakkelijk zelf een afspraak in kunnen plannen in je agenda.

 

$ 10 per maand

© 2019 ~ Mirjam Schneijderberg