Basically You

We gaan beginnen!

Leuk dat je hebt gekozen voor de Basically You module uit het Intensive traject van Marieke. Ik ben Mirjam (lees HIER meer over mij) en ik ga je helpen met de bouw van je website.

Het bouwen van een website is meestal een behoorlijk intensief proces en daar kan je best wel wat hulp bij gebruiken. Door middel van deze module help ik jou een heel eind op weg. Ik zorg er voor dat na afloop je site technisch helemaal in orde is zodat alle processen die automatisch moeten lopen dit ook doen. Vervolgens kan jij zelf aan de slag met de vormgeving en inhoud.

Maar voordat het zo ver is leg ik je eerst uit welke stappen we gaan maken zodat je een overzicht hebt van het proces.

Na afloop van deze 8 stappen heb je een website met een aantal standaard pagina’s die gemaakt zijn met het Divi thema,  waar een leer-omgeving staat waarop jouw klanten kunnen inloggen, waar alle mogelijkheid is om zaken wel of niet te delen, waar een koppeling is met Active Campaign voor email (-marketing), met een online agenda, met de mogelijkheid voor jouw klanten om online te betalen met bijvoorbeeld iDeal en PayPal (eventueel met automatische facturering) en uiteraard een goeie relevante Cookiebanner.

Kortom, alles in één keer kant en klaar en gereed voor de volgende stap: vormgeving en inhoud. Hier draag ik hem over aan jou want met deze stap ga je zelf aan de slag. Je gaat de website helemaal jouw look en feel geven, in alle vrijheid omdat dat zo fijn voelt voor je.

Liever toch nog wat extra hulp hierbij? Kijk dan hieronder bij de aanvullende pakketten en wellicht zit er iets voor je bij wat nu, óf in een later stadium, past bij wat je nodig hebt.

Aanvullende pakketten

Naast het basis pakket bied ik ook pakketten aan die je nog verder helpen met de bouw van je website. Het zijn mooie pakketten voor hulp bij de vormgeving van je site, bij de praktische invulling ervan of gewoon een extra handje hulp. Ook voor het ontwerp van je logo en op maat gemaakte illustraties kan ik iets voor je betekenen. Ik heb hieronder alles voor je op een rijtje gezet.

* Er vindt geen restitutie plaats bij ongebruikte uren

Grafisch Ontwerp

Het bouwen van je website heeft naast het technische deel een net zo groot deel vormgeving. Je foto’s, teksten, kleuren, lettertype, etc. bepalen jouw gezicht naar de buitenwereld. Dit wil je dus zo mooi en passend mogelijk hebben. Ook hierin kan ik veel voor je betekenen.
Ik ben illustrator, designer en creative teacher en kan dus voor alle aspecten van je website (illustraties, branddesign en inrichten van je academie) met je meedenken. Ook hier heb ik verschillende pakketten voor gemaakt waaruit je precies dat kan kiezen wat jij op dit moment nodig hebt.

ILLUSTRATIES

Om je website nog persoonlijker te maken kan je op maat gemaakte illustraties toevoegen. Ze maken alles nog meer jij en heel prettig om naar te kijken. Bijvoorbeeld social media icons helemaal passend in jouw stijl. Of wat denk je van een geillustreerd brand item wat je overal in mee kan nemen. Dus niet alleen voor op je website maar bijvoorbeeld ook op die mooie carddeck waar de plannen al voor klaar liggen. Of printen op een leuk item wat je kado kan doen aan je klanten. Of gebruiken in je communicatie. Mogelijkheden genoeg. En heel uniek omdat ze volledig afgestemd zijn op jou.

© 2019 ~ Mirjam Schneijderberg