Ik geloof met heel mijn hart in de kracht van creativiteit

Die lichte, speelse energie die je anders naar jezelf en de wereld om je heen laat kijken. Die een beweging los maakt in jezelf en in je leven. Het is de kracht die je dichter brengt bij wie je werkelijk bent. De kracht die lichtjes in je ogen laat verschijnen.

Heel graag ga ik met je op zoek naar deze bijzondere kracht die ook in jou aanwezig is.
Een licht leven vol creativiteit, vrijheid en plezier, daar kies ik voor … jij ook?

CREATIEVE
FREEBEES

Wil jij ontdekken wat de kracht van creativiteit voor jou kan betekenen? 
Door je aan te melden voor de Creatieve Freebees krijg je onbeperkt toegang tot hele fijne creatieve inspiratie en tools zoals een tekenles, een kleurplaat, tips & tricks, downloads en meer. Om zo te ontdekken hoe het voor jou voelt om creatief bezig te zijn en de eerste stappen te zetten op deze reis.

Ja dat wil ik!
Vertel me meer

BETAALD
MEMBERSHIP

Heb jij een verlangen om je creativiteit (weer) een grotere plek in je leven te geven? Om heerlijk voluit te creëren, te ontdekken en spelen?
Met de creatieve workshops van het betaalde membership word je geïnspireerd om die bijzondere speelse kracht van creativiteit die ook in jou aanwezig is, te onderzoeken en te integreren in je (dagelijks) leven.

Dat klinkt fijn!
Vertel me meer

INLOGGEN VOOR
MEMBERS

Als je al deelnemer bent aan het betaald membership en je hebt een gebruikers naam en een password dan kan je hier inloggen.

Inloggen

Be the Butterfly in your Belly

© 2021 ~ Mirjam Schneijderberg