Selecteer een pagina

Annemieke Wilmsen

Zielscoach

website

“Mirjam wist mijn energie perfect weer te geven via mijn website en begreep continue precies wat ik bedoelde.

Het contact verliep steeds heel fijn en er was alle ruimte voor wijzingen, ideeën en meedenken vanuit beide kanten. Mirjam weet wat ze doet en heeft verstand van zowel techniek als ook hoe dit vervolgens mooi naar buiten toe te brengen.
Een website die weergeeft wie ik ben en waar ik voor sta en ook nog eens eentje die ik later altijd zelf aan kan passen omdat een website geen statisch iets is, maar meer iets wat met je mee groeit. Waarbij soms al kleine aanpassingen van woorden of namen genoeg kunnen zijn voor die groei, het is zo waardevol dat ik dit zelf kan doen op ieder moment dat ik voel dat dit nodig is. En tegelijkertijd wetende dat, mocht er iets zijn waar ik zelf echt niet uit kom, ik altijd op Mirjam terug kan vallen.

Dankjewel Mirjam voor mijn prachtige website, logo, branding en de fijne samenwerking ik had altijd het gevoel dat je alle tijd van de wereld had voor mij.”

Lea van der Eem

Gids bij ontwaken
in de nieuwe tijd

website

“Ik heb de samenwerking met Mirjam als heel prettig ervaren. Voor mij was het belangrijk dat de site helemaal aansluit bij mijn eigen gevoel, tot in de kleinste details.

Het was echt een proces van co-creëren, precies zoals ik dat graag wilde. Tijdens dit proces heb ik tegelijkertijd geleerd hoe ik de website kan gebruiken en hoe ik dingen aan kan passen. Het programma waarmee Mirjam werkt is heel prettig en heeft veel mogelijkheden.

Mirjam heeft al mijn vragen (en dat waren er best veel 😊) geduldig uitgelegd. Ik ben heel blij met het eindresultaat.”

Inge van Klaveren

Coaching van Klaveren

website

“Eindelijk een website….en superfijn dat ik Mirjam heb gevonden om dit voor elkaar te krijgen! Ik wist niet precies wat ik wilde en hoe het eruit moest zien. Ik heb Mirjam verteld over mijn werk en wat daarin belangrijk is. Zij is daarmee aan de slag gegaan en zie het resultaat…..Ik ben er superblij mee. Dank je wel Mirjam. “

Ellen Thijssen

Coach & Gids in Leven

Corina Zwaan

Music & Soul

website

“…

Esther van Eersel

Move into Selflove
Yoga Teacher

website

“Wat betreft de samenwerking met Mirjam, het was een verademing om helemaal begrepen te worden.

Ik had iets in mijn hoofd, keuzes gemaakt in kleuren, foto’s en lettertype. En om het dan allemaal als eerste opzet zichtbaar te zien op mijn website.

Het was net of Mirjam een kijkje in mijn hoofd had genomen.”

Elleke Jansen

Training & Coaching

“Waar ik maanden mee heb lopen worstelen – ik wilde in eerste instantie mijn website graag zelf bouwen – fikste Mirjam in nog geen 6 weken.

Ze maakte een professionele, goed werkende website die bij me past. En ik vind hem prachtig!

Het was een fijne samenwerking waarbij Mirjam heel goed aanvoelde wat ik wilde. Het is echt bijzonder hoe zij in staat is de input die ik leverde om te zetten naar de juiste look & feel. Met haar gevoel voor sfeer, stijl en vormgeving heeft ze er iets heel moois van gemaakt. Een website waar ik trots op ben.

Mirjam is echt fantastisch en het is de investering dubbel en dwars waard!”

© 2022 ~ Mirjam Schneijderberg
Be the Butterfly in Your Belly