Vond ik het vroeger vreselijk om op de foto te gaan, nu doe ik mezelf jaarlijks een fotoshoot kado. Het is buiten mijn comfortzone maar als we eenmaal bezig zijn vind ik het ook wel heel erg leuk.

De afgelopen twee dagen was het zo ver. Ik was in Bergen NH, het dorpje en het strand. Ik had besloten er een extra dag bij te nemen om zo wat te kunnen genieten van de omgeving. En het was heerlijk, wat een mooie en gezellige plek!

Toen Sandra, de fotografe, gisteren voorstelde om de shoot op en bij het strand te gaan doen voelde het alsof ik een kadootje kreeg. Toen de zon vervolgens begon te schijnen en er een blauwe lucht verscheen kon ik mijn geluk niet op. Het strand, my happy place met zijn prachtige sfeer en kleuren ♡

Nu is het geduld hebben tot de foto’s klaar zijn en dan kunnen ze mijn website op. Want dat is nodig. De foto van vorig jaar zomer past niet meer. Steeds als ik mezelf zo zie dan kan ik niet anders denken dan: dit ben ik niet (meer). Het is een leuke foto maar als ik mezelf nu in de spiegel zie, staat daar een hele andere vrouw.

Het jaar waarin mijn werkelijkheid voorgoed veranderde heeft ook mijn uiterlijk veranderd. Ik vind het heel mooi om te zien dat ervaringen, ontwikkeling en groei niet alleen je innerlijk anders maakt maar ook zichtbaar wordt aan de buitenkant.

En logischerwijs verandert ook de Creative Heart Studio mee in dit proces. Dit leidt er toe dat er een grote verandering aan zit te komen die ik heel binnenkort kan gaan vertellen

 

 

© 2021 ~ Mirjam Schneijderberg