Je hoeft het niet alleen te doen

14 jun 2019 | CREATIVE BUSINESS, WEBDESIGN

De afgelopen tijd heb ik al wat gepost over de module webdesign die ik toegevoegd heb aan mijn aanbod. Begin deze week is er weer een website live gegaan en ik wil je daar graag over vertellen.

Toen Elleke, integraal leefstijl- en vitaliteitscoach, een aantal weken geleden bij mij aan de eettafel zat en ze me haar verhaal vertelde hoe ze tot hier gekomen was wist ik: dit wordt een mooie samenwerking.

Ze vertelde me hoe het “geploeter” rondom het bouwen van haar website, wat ze in eerste instantie zelf wilde doen, zich letterlijk vastzette in haar lichaam als enorme pijn in haar rug. En hoe dit als vanzelf oploste toen ze een duidelijke keuze maakte om het niet langer zelf te willen doen. Ze besloot mijn hulp in te roepen.

Elleke haar eigen verhaal over de weg hiernaar toe lees je in een artikel op haar inspiratiepagina. Volg hiervoor deze link:

https://bit.ly/2XcBVLT

Duidelijke keuze maken

Iemand die zo duidelijk een keuze maakt, oh daar gaat mijn hart van open want dat zijn de fijnste mensen om mee samen te werken. En dat bleek nu dus ook weer het geval te zijn. Onze samenwerking verliep zo in flow, alles ging vanzelf en onze energie ging heel mooi samen.

Sinds begin deze week staat de website online en ik geloof dat we alletwee even blij zijn 😄

Met het onderstaande filmpje neem ik je mee door de site voor een eerste indruk. Om je zo te laten zien wat voor mooi werk Elleke precies doet en hoe ik dat heb vormgegeven.

Wil jij dit ook?

In juli en augustus heb ik nog ruimte voor 2 webdesign opdrachten. Als de zomermaanden voor jou de ideale tijd zijn om lekker met je nieuwe website aan de slag te gaan dan komt dat heel mooi uit 🙂 Ik wil jou daar heel graag bij helpen. Ik neem de techniek uit je handen en ga wie jij bent en watje doet visueel maken op een manier die helemaal bij jou past. Ik zou het heel tof vinden en als dat voor jou ook zo voelt, stuur me dan een berichtje en ik kom snel bij je terug. En wie weet is jouw mooie nieuwe website aan het eind van de zomer voor iedereen zichtbaar.

Muziek is van: www.bensound.com