Mijn creatieve business – Deel 3

28 mrt 2019 | CREATIVE BUSINESS, WEBDESIGN

Een poosje geleden zat ik zo eens terug te kijken in de tijd en ik kwam tot de conclusie dat ik al zeker 15 jaar lang websites maak. Ik heb met allerlei technieken gewerkt en de hele ontwikkeling tot aan vandaag meegemaakt. Best een hoop kennis en ervaring wat ik bij me draag besefte ik. En meteen daarop moest ik denken aan de woorden die Femke altijd zei tijdens het business coaching traject wat ik bij haar volgde: “kijk wat je op de plank heb liggen, wat is er al.”

Nou dit dus, webdesign!

Nieuwe mogelijkheden

En het vlammetje wakkerde weer aan. Ik begon mogelijkheden te zien. Ideeën begonnen zich te vormen, anders dan voorheen maar helemaal passend bij deze tijd. En toen begon ik ook hele gave dingen te zien in de samenwerking die Marieke al maanden daarvoor had voorgesteld. Resultaat hiervan was dat we in de laatste maanden van het vorig jaar de module Basically You in de wereld hebben gezet. Speciaal voor de deelnemers aan haar Intensive Lightwork Leadership traject waarin “zelf doen” centraal staat.

Ondertussen borrelde het maar door. Ik begon steeds meer mooie dingen te zien en ik wilde ook heel graag andere klanten aan gaan spreken: Die intuïtieve en zelfbewuste vrouwelijk onderneemster (daar is ze weer ;-)) die durft te staan voor wie ze is, wat ze doet en hoe ze de wereld mooier maakt. Ze verlangt naar een website die helemaal bij haar past en met haar en haar bedrijf mee kan groeien. Ze doet graag dingen zelf maar ziet erg op tegen het intensieve bouwproces van een website.

Er ontstond iets moois

En daar zag ik mijzelf in beeld komen. Een soort van tussen oplossing voor de duizenden euro’s kostende webbouwer aan de ene kant en de zelfstudie websites aan de andere kant. De afgelopen weken ben ik alles uit gaan werken en zo ontstond Design & Shine, de website die met je meegroeit. Een traject waarin ik de techniek en vormgeving van de website volledig uit handen neem zodat er rust en overzicht ontstaat en jij je bezig kunt houden met al die mooie content voor de site.

Ik gebruik voor iedere website dezelfde techniek maar doordat ik de vormgeving volledig op jou afstem heeft het de uitstraling van een professionele en op maat gemaakte website. Én uitbreidbaar met allerlei modules zoals een webshop en online leeromgeving.

Middels een 1-op-1 live trainingsdag op een fijne plek in Breda, leer ik je alle in en outs van het systeem zodat je voortaan zelf wijzigingen en aanvullingen kunt doen en daardoor niet langer afhankelijk bent van mij. Je kan vanuit eigen kracht verder bouwen aan je website.

Klaar voor de toekomst

Ik ben erg bij met deze module. Verleden en heden is op een hele mooie krachtige manier samengekomen en mijn aanbod is hiermee helemaal compleet geworden.

Mijn onderneming en ik zijn klaar voor de toekomst 🥂✨

 

Lees hier alle informatie over WEBDESIGN (klik)