Het leek me een goed idee om voor deze fijne decembermaand nog iets moois te maken. Ik word zelf heel blij van workshops geven dus de keuze was snel gemaakt. Ik ben er voor gaan zitten en dit rolde er uit.

Heb je zin in een avond vol creativiteit, ontspanning en gezelligheid? Even een paar uur voor jezelf in deze toch wel drukke periode van het jaar. Op een toffe plek waar je ook nog andere leuke creatieve mensen ontmoet. En waar je na afloop met een heerlijk voldaan gevoel en een blij hart weer richting huis gaat.

Ja? Kom dan naar Breda voor mijn workshop Versier je Servies. Ik laat je de technieken zien van tekenen op servies en geef je allerlei tips en tricks om het idee in je hoofd om te zetten naar een heel gaaf ontwerp wat je vervolgens met porselein stift en/of verf op je mok en bord gaat zetten.

Iedereen kan meedoen. Ook als je denkt dat je niet kan tekenen want ik zorg er voor dat ook jij op het eind van de avond een hele mooie mok en bijpassend bord voor je op tafel hebt staan. Dus breng jezelf, je beste vriendin, moeder, dochter, collega of buurvrouw mee en schuif lekker aan. Ik beloof je een creatieve en relaxte avond vol gezelligheid. En je gaat gegarandeerd met een paar mooie stukken servies naar huis.

Of, ook super leuk, geef de workshop eens kado aan iemand die je lief is. Tegenwoordig zijn we maar wat blij met een Belevenis als kado. Maken we er een extra feestelijke avond van.

WANNEER
Woensdag 12 of 19 december 2018

HOE LAAT
Van 19.00 uur tot 21.30 uur (ongeveer)
Inloop vanaf 18.45 uur

WAAR
Bij mij thuis aan de keukentafel in het centrum van Breda

Ik vind het echt superleuk als ik je op één van de avonden hier mag verwelkomen. We gaan er gegarandeerd iets heel gezelligs van maken en op een creatieve manier het jaar afsluiten.

© 2021 ~ Mirjam Schneijderberg