Wil jij ook een jaar lang eindeloos veel INSPIRATIE ontvangen waardoor je weer met PLEZIER gaat FOTOGRAFEREN?

Dit is hét moment

Vandaag is altijd de beste dag om iets nieuws te beginnen.

Een mooi moment om te starten met een jaar vol creatief plezier.

Dus kom … haal je camera onder het stof vandaan en doe mee met FiftyTwo!

Een online fotoprogramma waarin je wekelijks, vier seizoenen lang, een foto opdracht in je mail ontvangt.

De opdrachten geven je INSPIRATIE en je CREATIVITEIT wordt geprikkeld.

Je leert met een HERNIEUWDE BLIK te kijken naar de wereld om je heen en je gaat met meer PLEZIER fotograferen.

 En je kijkt op het eind met een TROTS gevoel terug op een mooie serie vol persoonlijke foto’s.

FIFTYTWO is een leuk en toegankelijk concept waaraan iedereen mee kan doen, ongeacht je ervaring op fotografie gebied.

De opdrachten zijn zo opgezet dat je ze op je eigen manier in kan vullen, passend binnen jouw kunnen en mogelijkheden.

Het enige wat je nodig hebt is een camera/smartphone, een mailaccount en uiteraard grote zin om te beginnen.

FIFTYTWO onderscheidt zich van de traditionele foto cursus door in te zoomen op de invulling en uiting van je creativiteit.

De techniek speelt hier een ondergeschikte rol. Ik leer je dus niets over diafragma, sluitertijd of de werking van je camera. Of alle andere technieken binnen de fotografie. Ze kunnen wel aan bod komen maar ik ga er niet diep op in.

Wat ik je wél leer is om inspiratie te vinden in de alledaagse dingen. Dat alles schoonheid heeft van zichzelf en hoe jij daar jouw betekenis aan gaat geven.

Ik leer je aan de hand van de opdrachten met een andere blik kijken naar die prachtige wereld om je heen en die wondermooie wereld in jezelf

“FiftyTwo is mijn wekelijkse momentje van vrolijkheid. Ik ben begonnen met fotograferen om anders te kijken. Meer aandacht te geven aan de mooie dingen van het leven. Dat is gelukt en met de opdrachten van Mirjam kom ik wekelijks op een aangename manier out of my box.”

~ Sandra ~

“De opdrachten zelf zijn erg mooi om te zien en goed afgestemd op de tijd van het jaar. Ze zijn duidelijk met veel liefde samengesteld.”

 ~ Kitty de Jong ~

Voor wie is het

Het is voor jou

Als je graag op een andere manier naar fotografie wilt gaan kijken. Dat je het niet volgens de regeltjes wilt doen. Maar dat je out of the box wilt denken.

Én als je klaar bent om de wereld vanaf nu vanuit een ander perspectief te gaan bekijken.

 

En het is zeker voor jou

Als je daarnaast ook niet bang bent om naar jezelf te kijken. Om naar binnen te gaan en te ontdekken wat daar leeft.

Ik heb FIFTYTWO gemaakt voor iedereen die gek is op kleur, die durft te dromen en houdt van het licht dat door de seizoenen heen verandert. En die bovendien graag verrast wil worden door de schoonheid die schuilt in alledaagse dingen.

Maar bovenal voor iedereen die houdt van spelen. Wat dat is wat je zeker gaat doen

De opdrachten zijn altijd een mooie uitnodiging om anders te gaan kijken en ze zetten je soms echt aan het nadenken over jezelf of je omgeving. Ze zijn een ideale manier om mijn inspiratie een boost te geven.

Ik vind het vooral fijn dat er geen druk is, je mag fotograferen wat en hoe jij het wil. Het is een super leuke manier om met fotografie bezig te zijn!”

 ~ Kitty de Jong ~

“Ik ben elke donderdag razend benieuwd welke opdracht er nu weer in mijn mailbox ligt. Ik vind het superleuk om mee te doen. De ene opdracht spreekt me meer aan dan de andere, maar als je het dan een paar dagen laat sudderen, komen de ideeën vanzelf. Je leert echt op een andere manier kijken en fotograferen.”

~ Coby ~

Zo werkt het

Een opdracht bestaat uit een inleidend (actueel) verhaaltje, de foto opdracht zelf, leuke tips, volop inspiratie en sfeervolle foto’s.

Vervolgens krijg je een jaar lang (52x) iedere donderdagochtend een inspirerende foto opdracht in je mailbox. De opdrachten zijn mooi, kleurrijk vormgegeven en met liefde gemaakt.

Je kan op ieder gewenst moment starten, het hele jaar door. Zodra ik je betaling ontvangen hebt krijg je de eerstvolgende donderdag de opdracht die voor die week gereed staat. 

De opdrachten kunnen overal over gaan maar zullen altijd meebewegen met het ritme van het jaar. Denk hierbij aan de vier jaargetijden, de speciale (feest)dagen en alle bijbehorende symboliek.

Je gaat de wereld van je zintuigen ontdekken. Je gaat overal hartjes en lichtjes zien. Je gaat avonturen beleven met een kleine held. Je geeft een stukje van jouw verleden een plek in het heden. Je ontdekt de wereld van buiten je comfortzone fotograferen. En nog heel veel meer.

Enthousiast geworden?

Schrijf je dan vandaag nog in zodat je snel aan de slag kunt.

€ 49

“And suddenly you know … It’s time to start something new and trust the magic of new beginnings.”

“Ik ben heel bij dat ik mezelf dit programma cadeau heb gedaan. Mijn creatieve geest komt weer tot leven en mijn blik wordt verbreed.

 ~ Jessaréla Monshouwer ~

Hi … ik ben Mirjam

en ik geloof in de kracht van creativiteit.

Het is mijn missie om je te helpen deze kracht te (her) ontdekken en je te laten ervaren wat dit voor jou persoonlijk betekent. Hierdoor zullen er lichtjes in je ogen verschijnen. Die lichtjes die de wereld nodig heeft. Want ik geloof met heel mijn hart dat we met deze lichtjes de wereld echt lichter kunnen maken ♥

Vanuit deze missie én een diep verlangen om mijn leven in volle vrijheid en authenticiteit te kunnen leven heb ik de Creative Heart Studio opgericht.

Ik ontwikkel online concepten om ook jouw creativiteit weer te laten stromen en inspiratie terug te halen in je leven. Zodat ook jij weer dat gevoel krijgt wat jou superblij maakt, dat je weer trots kan zijn op de dingen die je maakt en dat je weer geniet van deze tijd met jezelf.

“Ik kijk er erg naar uit om jou de inspiratie te geven die je weer laat genieten van alle mooie momenten samen met je camera”

 

Liefs voor jou

Meest gestelde vragen

Wanneer begint FiftyTwo? Vandaag! Zodra je je ingeschreven hebt en betaald ontvang je de eerstvolgende donderdag je eerste opdracht. Dat is juist zo leuk aan FiftyTwo, je kan starten wanneer je wilt en jouw jaar begint op het moment van betaling (of later in overleg).

 

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen? Niet zo heel veel eigenlijk. Uiteraard een camera en een mailadres en eventueel een Facebook account zodat je andere deelnemers online kunt ontmoeten, foto’s kan delen en veel inspiratie op kan doet.

Daarnaast is het leuk om wat apps op je smartphone te installeren zodat je je foto’s eventueel wat kan bewerken. Welke apps dat zijn daar vertel ik je in de welkomstmail meer over. Wil je je foto’s bewerken op je computer dan zal je hier een fotobewerkings programma voor nodig hebben.

Wat de camera betreft maakt het niet uit wat je gebruikt, dit kan een mooie spiegelreflex zijn, een veel lichtere systeemcamera, een compactcamera of je smartphone. Zorg wel dat je weet hoe hij werkt zodat je meteen aan de slag kan.

 

Ik ben net begonnen met fotografie, kan ik dan toch meedoen? Zeker kan dat! Dit is geen enkel probleem, dat is juist zo leuk, omdat het geen technische cursus is kan iedereen meedoen ongeacht je ervaring, kennis of soort camera/smartphone.

Het is wel handig dat je vantevoren al weet hoe je camera/smartphone werkt omdat hier geen uitleg over gegeven wordt.

Worden mijn foto’s beoordeeld? Het beoordelen van foto’s zit niet in het programma en je hoeft ze dus ook niet in te sturen. Je maakt ze alleen voor jezelf.

 

Leer ik ook (meer) over technische details als sluitertijd, diafragma, belichting, etc? Nee, FiftyTwo is geen technische fotografie cursus. Je leert dus geen technische details als hoe stel ik de sluitertijd/diafragma in, hoe krijg ik de juiste belichting, welke isowaarde moet ik gebruiken, etc. Mijn focus ligt op het creatieve aspect van foto’s maken, de techniek speelt hier een ondergeschikte rol.

 

Wat levert FiftyTwo mij op? Aan de hand van de 52 opdrachten leer ik je met een andere blik kijken naar de wereld om je heen. Je gaat dingen zien die je voorheen niet zag. Ik stimuleer je om creatief te denken en laat je bewust worden van de mooie wereld in jezelf. 

 

✿ Help, er gaat iets mis met mijn inschrijving en/of betaling! Dit kan wel eens gebeuren. Neem dan zo snel mogelijk contact met me op (klik HIER). We gaan dan samen kijken waar het mis gaat en wat de oplossing hiervoor is.

Vier seizoenen lang de inspiratie krijgen om anders te kijken naar de wereld om je heen. Doe je mee?

Het heeft mijn manier van kijken naar mijn omgeving veranderd en dat is heel leuk om te ontdekken… Ik kijk altijd uit naar de volgende donderdag voor weer een nieuwe opdracht.

 ~ Maud ~

De opdrachten inspireren mij om me meer in de creativiteit te storten en daardoor ga ik ook anders naar mijn eigen foto’s kijken. Blij dat ik me heb opgegeven voor het hele jaar.

~ Marja Oosterman ~