Een creatieve foto challenge vol mooie momenten

Weet je nog hoe het voelde om als kind op een schommel te zitten en steeds hoger en steeds harder te gaan? Achteroverhangend met gestrekte armen en de touwen stevig in je handen. De wind door je haren, de kriebel in je buik.

De overtreffende trap van plezier.

Met deze creatieve foto challenge ga je dit soort leuke momenten herbeleven.

Als je de challenge hebt gedownload en vervolgens geopend zal je wellicht gezien hebben dat bovenaan de pagina’s “44” staat. Deze opdracht komt nl. uit mijn ebook “Nooit meer zonder inspiratie” wat ik dit jaar heb uitgegeven. Het is een ebook (pdf) met daarin 52 (!) creatieve foto opdrachten waarvan dit dus nummer 44 is.

Met het ebook stap je in een wereld van creativiteit, verwondering en plezier en veel, heel veel inspiratie. Aan de hand van de creatieve foto opdrachten word je meegenomen door de vier wonderschone seizoenen waardoor je anders gaat kijken naar de wereld om je heen.

Ik laat je kennismaken met een verrassend andere manier van fotograferen waarbij je niet alleen je ogen gebruikt maar al je zintuigen inzet om hele gave persoonlijke foto’s te maken.

Zou jij dit ook willen? Vier seizoenen lang eindeloos veel inspiratie krijgen om op een verrassend andere manier met fotografie bezig te zijn? Klik dan op de button hieronder en je leest alle verdere info over het ebook en hoe je het kan bestellen.

De opdrachten zijn altijd een mooie uitnodiging om anders te gaan kijken en ze zetten je echt aan het nadenken over jezelf of je omgeving. Ze zijn een ideale manier om mijn inspiratie een boost te geven. Het is een super leuke manier om met fotografie bezig te zijn!”

 ~ Kitty de Jong ~

Meteen bestellen?

Plaats het in je winkelmand en de rest volgt vanzelf.
Na betaling kan je het ebook meteen downloaden.

€ 12,95 incl. btw

© 2021 ~ Mirjam Schneijderberg