Ontdek het plezier van een licht en creatief leven

De keuze voor een licht leven vol vrijheid en creativiteit heeft mij veel moois gebracht

Ik heb mooie mensen ontmoet, ben op bijzondere plaatsen geweest en het heeft me verbonden met wie ik werkelijk ben.

Ook in mijn werk als zelfstandig illustrator, designer en creative teacher neem ik dit mee. Sterker nog, alles is ontstaan vanuit die keuze voor dat lichter leven. Vanuit het verlangen om de wereld mooier te maken.

Wil jij ook meer licht en creativiteit in je leven ervaren?
Ik help je er graag bij op weg

Met het wakker schudden van je creativiteit door middel van verrassende workshops bijvoorbeeld. Of een website te ontwerpen die perfect laat zien waar jij voor staat, waar jouw grote passie ligt, die uitstraalt wie jij bent. Of een illustratie maken die past bij jouw onderneming of die thuis hoort in je huis.

Hieronder vind je alles wat ik op dit moment te bieden heb. Lees het lekker op je gemak door en als iets je aanspreekt neem dan contact met me op.

Ik kijk er naar uit om je te leren kennen
en samen mooie dingen te maken

WORKSHOPS

Het BE THE BUTTERFLY creatief platform inspireert en motiveert je jouw creativiteit te ontwikkelen en een plek te geven in je leven. Het is een online omgeving waar je uiteenlopende teken- en schilderworkshops vindt en ander creatief leuks. Het is een heerlijke plek vol inspiratie die je laat spelen, ontdekken en groeien.

Ow wat leuk!
Vertel me meer

WEBDESIGN

Je website is je gezicht naar buiten toe en dit wil je uiteraard zo passend mogelijk hebben. Het bouwen ervan is echter een intensief proces waar je behoorlijk tegenop kan zien. Ik kan echter het ontwerp en de bouw van je website volledig, of voor een deel ervan, met veel plezier bij je uit handen nemen.

Ben benieuwd!
Vertel me meer

ILLUSTRATIES

Altijd al een illustratie op maat gewild? Voor je website, trouwkaart misschien of in een mooi lijstje aan de muur? Het kan allemaal én nog heel veel meer. Ik denk hier in heel graag met je mee. Of het nu voor jou als ondernemer is of voor je persoonlijk leven, ik maak graag iets heel moois voor je.

Dat klinkt goed!
Vertel me meer

Hi, ik ben Mirjam en ik geloof met heel mijn hart in de kracht van creativiteit. Die lichte en speelse energie die je anders naar jezelf en de wereld om je heen laat kijken. Die een verandering teweeg brengt in je leven, in jou. Het is de kracht die je dichter bij jezelf brengt. De kracht die lichtjes in je ogen laat verschijnen.

Ik ga graag met jou op zoek naar deze bijzondere kracht die uiteraard ook in jou aanwezig is. Een licht leven vol creativiteit, vrijheid en plezier, daar kies ik voor … jij ook?

Creative Notes

Jouw creatieve reis begint hier

Door je aan te melden voor de Creative Notes krijg je onbeperkt toegang tot een fijne plek vol inspiratie die gevuld is met creatieve freebees waar je ongetwijfeld blij van wordt en die een eerste stap kunnen zijn op jouw creatieve reis.

Daarnaast ontvang je maandelijks een hele leuke mail waarin ik je vertel over al het moois dat ik tegenkom in de wereld om me heen en de moeite van het delen waard vind. En ik hou je graag op de hoogte van alle mooie concepten die binnen mijn creatieve business continue ontwikkeld worden.

Ik stuur je uiteraard geen spam (alleen waardevolle informatie) en je gegevens zijn veilig bij mij. Door je in te schrijven ga je akkoord met de privacy verklaring.

Ansichtkaart

Black Cat | Together

Ansichtkaart

Black Cat | Solo

Ansichtkaart

Black Cat | Balloon

Ansichtkaart

Black Cat | Pattern

Be the Butterfly in your Belly

© 2021 ~ Mirjam Schneijderberg