Vrolijke tekeningen om blij van te worden

Mijn liefde voor organische vormen komt tot uitdrukking in mijn tekeningen. Je ziet dus heel vaak bloemen, doodles en patronen terug komen in mijn werk. Ook werk ik graag in zwartwit en er verschijnen tegenwoordig steeds vaker katten in mijn creaties.

Op dit moment maakt ik vooral illustraties voor mijn produkten die ik verkoop in de webshop. Daarnaast neem ik ook werk in opdracht aan voor bijvoorbeeld muurtekeningen waarmee je jouw huis-, slaapkamer, keuken of kantoor dat grote “wauw” effect kunt geven.

En ben je ondernemer? Hoe leuk is het dan om op maat gemaakte icoontjes, symbolen of een illustratie op je website te kunnen plaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met me op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

© 2021 ~ Mirjam Schneijderberg