De illustraties die ik maak zijn veelzijdig en hebben een vrolijke en vrouwelijke uitstraling waarin vaak veel detail verwerkt is. Ik hou van organische vormen en je zal heel vaak bloemen, doodles en patronen terug zien komen in mijn werk.
Én de laatste tijd verschijnen er ook steeds meer katten en meisjes op mijn papier. Iets waar ik zelf heel blij van word!

Ik ga graag samen met jou op zoek naar de illustratie die precies past, die het gevoel en de energie weergeeft van wie jij bent en waar je voor staat. Die uitdrukt wat jij de wereld wilt zeggen.

We zullen dus ook altijd uitgebreid de tijd nemen om kennis te maken met elkaar zodat meteen duidelijk wordt of we een goede match zijn. Hierdoor kan ik de illustraties nog beter afstemmen. Op deze manier wordt het een product dat we samen tot stand brengen.

Wie ben jij

Jij bent die intuïve sensitieve vrouwelijke onderneemster die op zoek is naar mooie illustraties voor haar website en/of diverse marketing doel einden. Je onderneemt op jouw eigen unieke manier, volledig in lijn met wie je bent en daar horen geen standaard illustraties bij. Je wilt graag dat ze op maat voor je worden gemaakt zodat je identiteit nog beter zichtbaar wordt.
Je bent door allerlei vormen van zelfontwikkeling nu op het punt in je leven aangekomen dat je weet wat je wilt en waarom en daar helemaal voor wilt gaan. Je wilt graag  investeren in produkten en diensten die je hierbij ondersteunen.

Maar jij bent ook iemand die graag in haar persoonlijk leven unieke items om zich heen wilt hebben. In een lijstje aan de muur bijvoorbeeld. Of een speciaal kadootje samen stellen voor die lieve vriendin. Of die hele bijzonder dag in je leven nog meer van jullie maken door een prachtig uniek ontworpen kaart.

Jij bent het waard om jezelf iets heel moois te gunnen.

“Super blij ben ik met mijn prachtige beeldmerk. Volledig op afstemming door Mirjam voor mij gemaakt. Dit beeldmerk weerspiegelt precies wie ik ben en waar ik voor sta! Ook prachtig als tatoeage trouwens.”

Esther Molewijk - van de Kamp

Soulconnector, coach, mentor & healer, Create Your Space

Wat zijn de mogelijkheden

Mijn illustraties zijn breed inzetbaar en daardoor zijn er legio mogelijkheden voor zowel je onderneming als je persoonlijk leven. Hieronder noem ik wat voorbeelden maar uiteraard is er nog veel meer mogelijk.

Business

♦  Voor je (zakelijke) website als onderdeel van je branding en daarmee altijd afgestemd op wie jij bent en wat je doet.

♦  Je eigen social media icons die je op je website en in je communicatie kunt gebruiken.

♦  Die mooie t-shirt lijn die je ontworpen hebt en waar je een hele toffe afdruk op zou willen.

♦  Het carddeck wat je nog unieker en meer jij wilt maken met mooie tekeningen.

♦  Dat boek wat je aan het schrijven bent en wat je aangevuld wilt zien met sfeertekeningen.

♦  Het event wat je organiseert en waar je een aantal leuke produkten wilt voorzien van een passende illustratie.

♦  De beeldbank voor je klanten aanvullen met sfeervolle illustraties.

Persoonlijk

♦  Die lang gekoesterde wens om een prachtige tattoo te laten ontwerpen en die door een ervaren tatoeëerder op een mooie plek op je lichaam te laten zetten.

♦  Voor die hele speciale dag in jullie leven een perfect passende illustratie voor op de kaart.

♦  De geboorte van de allerliefste bekend maken aan de wereld door middel van een superlieve tekening op het geboortekaartje.

♦  Een hele gave muurtekening die je huis-, slaapkamer, keuken of kantoor meteen dat grote “wauw” effect geeft. Dit is een project op zich en zal heel binnenkort een eigen pagina gaan krijgen waar ik alle info op zal vermelden.

Persoonlijk

♦  Die lang gekoesterde wens om een prachtige tattoo te laten ontwerpen en die door een ervaren tatoeëerder op een mooie plek op je lichaam te laten zetten.

♦  Voor die hele speciale dag in jullie leven een bijpassende kaart met mooie illustratie(s).

♦  De geboorte van de allerliefste bekend maken aan de wereld met een superlieve kaart.

♦  Een hele gave muurtekening die je huis-, slaapkamer, keuken of kantoor meteen dat grote “wauw” effect geeft. Dit is een project op zich en zal heel binnenkort een eigen pagina gaan krijgen waar ik alle info op zal vermelden.

Zoals je ziet is er veel mogelijk en ik denk daarin graag met je mee. Benieuwd hier naar? Stuur me dan een bericht en we gaan samen kijken hoe we jouw wensen om kunnen zetten naar een mooi en uniek produkt.

Investering

Doordat er zoveel mogelijkheden zijn is er geen standaard prijs te geven. Het is afhankelijk van de soort illustratie, het aantal en waar het voor bestemd is.

Voor business gerelateerde ontwerpen gelden prijzen vanaf € 195 ex btw. Voor persoonlijke ontwerpen gelden anderen tarieven. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Ik kijk er naar uit om samen met jou iets heel moois te creëren

© 2019 ~ Mirjam Schneijderberg