Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar een liefdevolle kattenoppas aan huis in Breda?

 

Ik zorg tijdens jouw afwezigheid met plezier voor jouw kat zodat de tijd zonder jou zo relaxed mogelijk verloopt.

Veel katten zijn het liefst in hun eigen huis en blijven graag in hun eigen ritme. Een vreemde omgeving als een pension geeft vaak veel stress en daar kunnen jullie allebei na thuiskomst nog lange tijd last van hebben. Met name gevoelige katten ondervinden hier vaak de gevolgen van.

Een kattenoppas aan huis is hier een grote ondersteuning bij, je kat hoeft niet vervoerd te worden en een tijdje op een vreemde plek te verblijven. Hij kan lekker in zijn eigen vertrouwde en veilige thuis blijven en de extra aandacht krijgen die hij nodig heeft. Ook voor jou als baasje is het heel fijn om te weten dat je kat in goede en liefdevolle handen is zodat je een ontspannen tijd kunt hebben.

Ik ben Mirjam en dit is Pip

Al bijna 8 jaar mijn grote vriend, mijn compagnion. Van jongsafaan is hij al een stresskater (blaasproblemen) en doordat wij elkaar vaak niet goed begrepen hebben we turbulente jaren gehad. We hebben veel meegemaakt samen maar hierdoor is er wel een bijzondere en mooie band tussen ons ontstaan. Inmiddels kunnen we lezen en schrijven met elkaar en zijn de fysieke problemen naar de achtergrond verdwenen.

Door dit alles heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van herkennen van fysieke problemen (met name blaasproblemen) en gedrag en communicatie waardoor ik nu veel dieren kan lezen en aanvoelen en zij zich heel snel op hun gemak bij mij voelen.

Wil je wat meer weten over mij? Klik dan op de button hieronder. 

Meer over mij

MIJN WERKWIJZE

We starten met een kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen, jij en je kat, en om bijzonderheden door te spreken. Ik heb een vragenlijst voor je die we samen invullen zodat ik precies weet waar jouw kat behoefte aan heeft. 

Vervolgens kom ik tijdens je afwezigheid 1 keer per dag langs om je kat te verzorgen (twee keer per dag is ook mogelijk)
Dit houdt in:

  • Eten en vers water geven
  • Persoonlijke aandacht: spelen en knuffelen (naar behoefte van de kat)
  • Kattenbak verschonen inclusief plek rondom de kattenbak schoonmaken
  • Eventuele ongelukjes opruimen
  • Toedienen van eenvoudige medicatie
  • In de gaten houden van de gezondheid van je kat

Extra:

  • Brievenbus legen
  • Planten binnen water geven (buiten in overleg)
  • Regelmatig een verslag met leuke foto’s via Whatsapp of Signal
  • Bezoek dierenarts indien nodig. Dit gebeurt altijd in overleg met jou.

TARIEVEN

Bezoek 1x per dag voor 1 kat    € 15
Bezoek 2x per dag voor 1 kat    € 22,50

Omdat meerdere katten ook meer tijd vragen reken ik per bezoek en per kat een meerprijs van € 3,50.

Op officiële feestdagen geldt een toeslag van € 5 per bezoek.

Ben je op regelmatige basis eens een dag/nacht van huis? Dan is een strippenkaart misschien wel een fijn idee. Je betaalt deze in één keer vooraf (€ 150 voor 10 strippen) en is een jaar geldig.

Voor meer info of om een afspraak te maken voor een kennismakinsgesprek kan je me bellen op 06-26036230 of een bericht sturen via Whatsapp of Signal. Liever emailen? Dat kan ook, klik dan op de button.

Mail mij

There is no such thing as an ordinary cat

© 20222 ~ Mirjam Schneijderberg
Be the Butterfly in Your Belly