Wat was het een heerlijke week om de zomer mee af te sluiten. Die lange lange mooie zomer ♡ En gisteren was daarin wel heel special. Met een groep mooie vrouwen hebben we de Krachtige Vrouwentour gelopen in Amsterdam. 

Georganiseerd door Yvonne Kroon vanr Kroontours. We hebben een aantal bijzondere vrouwen leren kennen die in de afgelopen eeuwen in de stad Amsterdam hebben geleefd en van betekenis zijn geweest. Ieder met hun eigen unieke kracht.

De enthousiaste wijze waarop Yvonne de verhalen vertelt laten je helemaal teruggaan in de tijd. Alsof je er voor even zelf bij bent. Het is Amsterdam zien door de ogen van een verteller. En dit gecombineerd met een warm welkom, een heerlijke lunch en een gezellige borrel na afloop én het ontmoeten van leuke mensen, maken van deze tour een feestje.

Gisteren heeft ook iets moois neergezet in mezelf. Ik sta weer wat meer stil bij mijn eigen kracht. En vragen als: “zit ik op het juiste pad” en “doe ik wat ik wil doen” vragen om een eerlijk antwoord. Weer even stilstaan. En ik kan niet anders dan volmonding JA! zeggen op alles.

En dat neem ik mee de herfst in. Een nieuw heerlijk seizoen waarin mooie plannen vorm gaan krijgen en leuke projecten van start gaan. De zomer was fantastisch maar ik ben klaar voor de herfst.

© 2021 ~ Mirjam Schneijderberg