Lief 2017,

Je laatste dag vandaag. Nog even en je bent voor altijd voorbij. Vergeten zal ik je echter nooit want jeetje wat heb jij mij het leven laten zien en voelen de afgelopen 12 maanden.

Je was pittig, met tijden enorm pittig zelfs.

Je was een jaar van groot loslaten, het jaar waarin mijn werkelijkheid veranderde. Het grote en veel te vroege verlies van mijn zus zal voor altijd met jou verbonden blijven.

Maar weet je lief 2017, je hebt me ook zoveel meer aangereikt dan alleen dit. Je hebt mij mijn grote liefde voor het leven teruggegeven. Je hebt me zachter en krachtiger gemaakt. De balans die een hele poos zoek was heb je me weer laten vinden, op zowel fysiek als energetisch niveau. De shifts die ik hierdoor heb kunnen maken gaan in het nieuwe jaar heel waardevol zijn.

En dan is daar op jouw laatste dag ook weer die trots die ik diep van binnen voel. Voor mezelf. Mijn eigenheid. Voor de manier hoe ik het leven leef. Voor alles waar ik op dit punt in mijn leven sta.

Ieder jaar weer hoop ik zo het jaar af te kunnen sluiten. En het is me ook nu weer gelukt.

Dag lief jaar, dank je wel dat je er was. Je was mooi op jouw manier. En dankzij jou stap ik straks met vertrouwen en krachtiger dan ooit het magische 2018 binnen.

© 2022 ~ Mirjam Schneijderberg
Be the Butterfly in Your Belly