Op deze dag, vijf jaar geleden stapte ik het kantoor van de Kamer van Koophandel binnen. Mijn leven als zelfstandig ondernemer begon daar officieel. Ik had een aantal Business Coaching Trajecten gevolgd waardoor ik wist wie mijn ideale klant was, mijn aanbod vorm had gekregen, ik wist hoe ik mezelf moest verkopen en hoe ik online kon ondernemen. De tools waren er en ik was er klaar voor, ik had een enorme drive om te starten.

Sinds die dag is er veel, heel veel gebeurd. Er is zoveel aangeraakt in mij en even zoveel geheeld. Alles wat ik in mijn onderneming tegenkwam daar kreeg ik ook persoonlijk mee te maken, en andersom. Ik groeide als mens en ik kwam dichter en dichter bij mijn oorspronkelijke zelf te staan waardoor ook mijn spiritualiteit zich weer verder ontwikkelde. Ik begon mijn lichttaal te herinneren en dit werd op een hele natuurlijke manier onderdeel van alles wat ik doe en maak: het zit in mijn tekeningen, in de websites die ik bouw, in de woorden die ik schrijf en spreek en in de liefde en het licht in mijn hart. Vijf jaar geleden was ik me nog niet bewust dat het fulltime ondernemer zijn zoveel lagen zou hebben. Wat een reis is dit geweest zeg!

In het leven wat ik voor mezelf heb gekozen en waar ik nu midden in sta gaat het over vrijheid en authenticiteit. Over zelfliefde en volwassen verantwoordelijkheid en over plezier en moeiteloosheid. Over onafhankelijkheid en verbinding, vrije wil en keuzes maken, kwetsbaarheid en kracht … en over nog zoveel meer ✨

De komende tijd ga ik gewoon lekker verder met het ontvangen en ontdekken van alle mogelijkheden die nog voor me liggen.

Zoveel liefde voor jou, lief leven 💖💖

© 2022 ~ Mirjam Schneijderberg
Be the Butterfly in Your Belly