Selecteer een pagina

Terug naar alle verhalen

Tijd voor mij

Terwijl ik gisteravond op de laatste beats van het Nataraj feest op het Happy Life Festival danste, voelde ik ineens hoe symbolisch deze zaterdag was. Het was de start van nieuw.

In de ochtend op het festival de lancering van The Fountain Totaal Opleidingen website van Marieke Zwinkels waar ik de afgelopen weken keihard aan gewerkt hebt. Altijd lekker als iets dan ook echt staat en ik complimenten krijg over het design.

Vervolgens ben ik naar ons ma gereden om een paar hele fijne uurtjes door te brengen in de schaduw in de grote tuin. Het was super ontspannend om gewoon naast haar te kunnen zitten, wat te kletsen, taartje eten en thee drinken en te zien dat ze haar plekje lijkt te gaan vinden. Ik voelde een rust in haar die ik lang niet gevoeld heb, een soort van acceptatie waardoor we nu heerlijk in het moment konden zijn. Momenten waarin ik haar dochter was maar net zo gemakkelijk haar zus. En ik besloot dat het me helemaal niets uit maakt. Ik wil en kan iedereen zijn voor haar want de blijdschap die ik zie als ze tegen me zegt: “ik ben zรณ blij dat je er bent” is onbetaalbaar en goud waard.

Met een blij hart reed ik terug naar Oosterhout voor het afsluitfeest van het festival. Twee heerlijke uren gedanst met mensen die ik niet kende maar die het net als ik heel fijn vonden om te dansen alsof het het laatste was wat we deden. Dit was puur en alleen voor mijzelf en het voelde als een start van weer meer voor mezelf kunnen doen. De ruimte ervaren waarin het weer mogelijk is om alles er naast elkaar te kunnen laten zijn ๐Ÿ’–

Kei kapot weer in de auto gestapt want conditie is niet meer wat het geweest is ๐Ÿ˜… maar man o man wat was dit fijn zeg! En nu lekker even helemaal niets meer, ik ga voor een poosje op heel langzaamaan doen en gewoon zien hoe ik mijn dagen ga vullen. Sowieso genieten van het laatste stukje zomer en het daarbij horende licht dat nu in snel tempo verandert. Wat hou ik toch enorm veel van deze tijd van het jaar