Om mijn leven in volle vrijheid en authenticiteit te kunnen leven is in de zomer van 2016 mijn creatieve business ontstaan. Recht vanuit mijn hart en intuïtie om zo een leven voor mezelf te creëren waarin ik onafhankelijk ben en trots op waar ik sta. En zo mijn missie te kunnen leven:

Met een zachte speelse kracht
de wereld mooier en lichter maken

En dat begint bij jou en bij mij. Ik wil dat iedereen de kriebel in haar/zijn eigen buik wordt. Door dingen te doen waar je blij van wordt en je het leven kan leven op jouw manier. Creativiteit is hierbij een hele mooie tool die ik graag gebruik. Ik geloof namelijk met heel mijn hart in de kracht van creativiteit. Die lichte en speelse energie die je anders naar jezelf en de wereld om je heen laat kijken. Die een verandering teweeg brengt in je leven, in jou. Het is de kracht die je dichter bij jezelf brengt. De kracht die lichtjes in je ogen laat verschijnen.

Ik weet zeker dat we met deze ogen vol kleine
zonnestralen de wereld echt lichter kunnen maken

Alles wat ik geleerd heb tijdens mijn leven en van het leven zelf is samen gekomen in mijn creatieve business. Vanuit hier laat ik je kennis maken met mijn wereld. Een wereld waarin je leert, ontdekt, en waarin ik je anders laat kijken. Waar je geinspireerd wordt en waar verhalen worden gedeeld. Waar het leven zelf een grote rol speelt en plezier in alles voorop staat. Én waar je ook nieuwe mensen ontmoet waardoor er wellicht verbindingen ontstaan tussen jou en al die andere leukerds die de kracht van creativiteit in zichzelf hebben ontdekt.

Hi, ik ben Mirjam

Illustrator, designer, creative teacher en ondernemer. Ik woon in hartje centrum van de leukste stad van het zuiden, Breda.

Ik ben een seizoenenmens. Ik hou van de eerste lentezon op mijn huid, van lange lome zomeravond wandelingen langs het strand, het knisperen van de bladeren onder mijn voeten in de herfst en het nestelen in mijn huis in de winter.

Ik word erg blij van mooie illustraties maken en gelukkige klanten. Van de vluchtige aanraking van een vlinder die voorbij fladdert of een libelle die op mijn hand landt. En van een espresso in de ochtend na een heerlijk ontbijt.

Ik geniet van de eerste keer de lente in de lucht voelen hangen en van het prachtige vroege ochtendlicht in de nazomer waarin de herfst voelbaar is. Van lange wandelingen maken, roadtrips vol plezier en het eiland gevoel van Vlieland en Ibiza. 

Ik hou van de liefde, van plezier en gezelligheid. Van koken voor vrienden en familie en van lekker lunchen in de stad. Van mooie dingen maken. Van het licht dat door de seizoenen heen steeds weer verandert. Van fijne gesprekken met vrienden of een onverwachte leuke ontmoeting met een vreemde. Van een namiddag in de kroeg, picknicken in het park en dansen tot mijn voeten niet meer kunnen.

En tussen dit alles door droom ik mooie dromen die steeds vaker werkelijkheid worden. Koester ik de dierbare herinneringen aan de love ones die niet meer hier zijn. En geniet ik van de vrijheid die ik voor mezelf in dit leven gecreëerd heb. De vrijheid van mezelf zijn en te kunnen doen wat ik het liefste doe.

Mijn grote liefde voor het leven is de drijfveer voor alles

Lees hier wat anderen over mij zeggen

En dit is Pip. En ik hou van hem

Vijf jaar geleden stormde hij als ondeugend en heel nieuwsgierig kitten mijn huis en leven binnen. Kleine druktemaker die hij was. Het heeft even geduurd voor wij elkaar begrepen maar de liefde en het vertrouwen overwonnen. Hij koos voor mij en ik koos voor hem want uiteindelijk bleek ik toch écht wel een kattenmens te zijn.

Inmiddels is hij opgegroeid tot een hele lieve kater met karakter die zijn ondeugende trekjes (nog) niet verleerd is, die denkt dat het huis van hem is en die volgens mij zijn nieuwsgierigheid nooit zal verliezen. En ik weet dat dit mannetje niet voor niets in mijn leven is gekomen. It was meant to be ♡

En daarom verdient hij hier ook een plekje. Hij is tenslotte een grote inspiratie voor mijn kattenillustraties.

© 2021 ~ Mirjam Schneijderberg