Iedere ochtend als ik bij het wakker worden mijn ogen open zie ik als eerste de woorden van de letterslinger aan de muur: “Oh what a beautiful day” Ik ben het er niet iedere dag mee eens maar tegenwoordig gelukkig steeds vaker weer wel. En vandaag is zo’n dag. Ik ben jarig ♥

Het is niet alleen vanwege het feit dát ik jarig ben maar vooral omdat ik 52 jaar ben geworden. Oei, als ik het zo hardop zeg klinkt het behoorlijk oud 😉 Maar toch voelt het heel anders. Want nooit in mijn leven is er meer zelfliefde geweest dan op dit moment. Onzekerheden, schaamte, twijfel en angst hebben plaats gemaakt voor (zelf)vertrouwen, een groot zelfbewustzijn, openheid, balans en rust. Het is geen trekken en duwen meer maar de dingen gebeuren nu steeds vaker vanuit moeiteloosheid en intuïtie. En dat laat mijn vrijheid groeien en mijn sensitiviteit krachtiger worden.

Het leven heeft me veel wijsheid gegeven en de tijd is gekomen dat ik dit door mag gaan geven. En ondertussen kan ik nog (bijna) alles worden en doen wat ik wil. Het is de tijd van oogsten.

En hoewel mijn lichaam duidelijk ouder wordt kan ik niet anders dan iedere rimpel, vlekje en grijze haar, opvlieger en kleine pijntjes omarmen. Want zolang de lichtjes in mijn ogen dansen zal ik altijd jong blijven.

52 jaar … wat ben je mooi

© 2021 ~ Mirjam Schneijderberg