Mooie woorden van klanten

“Waar ik maanden mee heb lopen worstelen – ik wilde in eerste instantie mijn website graag zelf bouwen – fikste Mirjam in nog geen 6 weken. Ze maakte een professionele, goed werkende website die bij me past. En ik vind hem prachtig!

Het was een fijne samenwerking waarbij Mirjam heel goed aanvoelde wat ik wilde. Het is echt bijzonder hoe zij in staat is de input die ik leverde om te zetten naar de juiste look & feel. Met haar gevoel voor sfeer, stijl en vormgeving heeft ze er iets heel moois van gemaakt. Een website waar ik trots op ben.

Wat ik ook heel prettig vond was dat ze een dag de tijd heeft genomen om me wordpress uit te leggen. Dat was én heel gezellig, maar voor mij ook super leerzaam. Ik kan nu zelf berichten toevoegen of foto’s en teksten aanpassen.

Al met al kan ik iedereen die een eigen website wil aanraden om met Mirjam te gaan werken. Ze is echt fantastisch en het is de investering dubbel en dwars waard. Mirjam, bedankt! 💚”

[ DESIGN & SHINE – WEBDESIGN ]
Elleke Jansen
Training & Coaching
www.ellekejansen.nl

Wat betreft de samenwerking met Mirjam, het was een verademing om helemaal begrepen te worden. Ik had iets in mijn hoofd, keuzes gemaakt in kleuren, foto’s en lettertype. En om het dan allemaal als eerste opzet zichtbaar te zien op mijn website. Het was net of Mirjam een kijkje in mijn hoofd had genomen.

[ BASICALLY YOU  – WEBDESIGN ]
Esther van Eersel
Yoga teacher
Esther van Eersel Yoga & Coaching

“Mirjam is een hele bijzondere talentvolle vrouw. Ze is heel open en lief, en zodra je in haar bijzijn bent voel je haar hele lichte zonnige energie! Na een gezellige middag met haar barst ik altijd van de nieuwe ideeen en inspiratie én met name ook van de energie om daar ook echt iets mee te doen!”

Lizzy van de Muijsenberg
Illustrator bij Sprookjesdromen
Volg haar op Instagram

“Super blij ben ik met mijn prachtige beeldmerk. Volledig op afstemming door Mirjam voor mij gemaakt. Dit beeldmerk weerspiegelt precies wie ik ben en waar ik voor sta! Ook prachtig als tatoeage trouwens.”

[ ILLUSTRATIE ]
Esther Molewijk – van de Kamp
Soulconnector, coach, mentor & healer – Create Your Space
www.esthermolewijk.nl/

“De gezelligheid het open samen delen. Een avond met een goud randje.”

[ VERSIER JE SERVIES  – WORKSHOP ]
José Krijnen – van Geel

“Het was een topavond. Heerlijk bijgekletst en ondertussen ook nog de handjes laten wapperen! Ik heb genoten en kan het iedereen aanbevelen.”

[ VERSIER JE SERVIES  – WORKSHOP ]
Lenie Farla – Tolenaars
© 2019 ~ Mirjam Schneijderberg ~ Made with ♡