Selecteer een pagina

“Waar ik maanden mee heb lopen worstelen – ik wilde in eerste instantie mijn website graag zelf bouwen – fikste Mirjam in nog geen 6 weken. Ze maakte een professionele, goed werkende website die bij me past. En ik vind hem prachtig! Het was een fijne samenwerking waarbij Mirjam heel goed aanvoelde wat ik wilde. Het is echt bijzonder hoe zij in staat is de input die ik leverde om te zetten naar de juiste look & feel. Met haar gevoel voor sfeer, stijl en vormgeving heeft ze er iets heel moois van gemaakt. Een website waar ik trots op ben. Mirjam is echt fantastisch en het is de investering dubbel en dwars waard!”

[ WEBDESIGN ]

Elleke Jansen

Training & Coaching
www.ellekejansen.nl

“Wat betreft de samenwerking met Mirjam, het was een verademing om helemaal begrepen te worden. Ik had iets in mijn hoofd, keuzes gemaakt in kleuren, foto’s en lettertype. En om het dan allemaal als eerste opzet zichtbaar te zien op mijn website. Het was net of Mirjam een kijkje in mijn hoofd had genomen.”

[ WEBDESIGN ]

Esther van Eersel

Yoga Teacher
Esther van Eersel Yoga & Coaching

“Super blij ben ik met mijn prachtige beeldmerk. Volledig op afstemming door Mirjam voor mij gemaakt. Dit beeldmerk weerspiegelt precies wie ik ben en waar ik voor sta! Ook prachtig als tatoeage trouwens.”

[ ILLUSTRATIE ]

Esther Molewijk – van de Kamp

Soulconnector, coach, mentor & healer – Create Your Space
www.esthermolewijk.nl

WORKSHOP – VERSIER JE SERVIES

“Het was een topavond. Heerlijk bijgekletst en ondertussen ook nog de handjes laten wapperen! Ik heb genoten en kan het iedereen aanbevelen.”

Lenie Farla – Tolenaars

“De gezelligheid het open samen delen. Een avond met een goud randje.”

José Krijnen – van Geel

“Een heerlijk creatieve middag waarin ik mezelf heb overtroffen, veel heb gelachen en leuke mensen heb ontmoet.”

Sanne

THE JOY OF GIVING WEEK

“Wat een geweldig leuke en inspirerende week heb je gedaan. Met leuke, kleine en afwisselende dingen. Ik heb er van genoten.”

“Je maakte mij afgelopen week erg blij met elke dag een mailtje met een surprise, zette me aan het denken en je bracht warmte met je enthousiasme. Daar gaat het om: échte aandacht voor elkaar.”

“Nogmaals bedankt voor alle leuke cadeautjes. Vond het bijna jammer dat de week alweer voorbij was. Je hebt me zeker geïnspireerd en mijn creativiteit weer een boost gegeven!”

EBOOK – NOOIT MEER ZONDER INSPIRATIE

“De opdrachten zijn altijd een mooie uitnodiging om anders te gaan kijken en ze zetten je echt aan het nadenken over jezelf of je omgeving. Ze zijn een ideale manier om mijn inspiratie een boost te geven. Het is een super leuke manier om met fotografie bezig te zijn!”

Kitty de Jong

“De vormgeving is erg mooi om te zien en de opdrachten/ challenges goed afgestemd op de tijd van het jaar. Ze zijn duidelijk met veel liefde samengesteld.”

Marije

Het heeft mijn manier van kijken naar mijn omgeving veranderd en dat is heel leuk om te ontdekken.

Maud

“Je leert echt op een andere manier kijken en fotograferen.”

Coby

“Ik ben begonnen met fotograferen om anders te kijken. Meer aandacht te geven aan de mooie dingen van het leven. Dat is gelukt en met de opdrachten van Mirjam kom ik op een aangename manier out of my box. Het is mijn wekelijkse dosis vrolijkheid.”

Sandra
© 2021 ~ Mirjam Schneijderberg