Achtergrond voor computer, tablet en telefoon

“Just Bloom” is een vrolijk bloemenpatroon wat je dagelijks gebruik van je smartphone en/of computer een stuk op zal vrolijken.

Kies je kleur (roze of wit) en installeer het vandaag nog op je apparaat.

Getekende patronen, ik ben er gek op. Organische vormen in mooie kleurencombi’s of juist grafische vormen in zwartwit. Boeken vol heb ik er van en ik blader ze heel regelmatig door om een instant blij gevoel te creëeren bij mezelf.

In mijn tekeningen maak ik ook vaak gebruik van allerlei (kleine) patronen met veel detaillering. Het geeft mijn tekeningen meer beweging en het is heerlijk om te doen. Terwijl we in het dagelijks leven juist bezig zijn met het doorbreken van patronen die ons niet meer passen, is de constante herhaling van het tekenen van een patroon iets wat juist heel fijn is om te doen. Het geeft rust.

Voor de wallpaper “Just Bloom” heb ik een bloem ontworpen en deze vervolgens in een patroon verwerkt. Zo ontstond een vrolijke achtergrond in twee kleuren die je kan gebruiken voor je computer, tablet of smartphone.

Klik op de knop van je keuze en er zal een .zip bestand worden gedownload. Als je op dit .zip bestand klikt opent er een map met diverse documenten. Hier kan je het formaat kiezen dat je nodig hebt en vervolgens installeren op je apparaat.

 

© 2021 ~ Mirjam Schneijderberg