Aanvullende pakketten

Aanvulling op pakket 1
LIVE DAG

€ 397

Wil je aan je standaard pakket toch graag een 1-op-1 live dag toevoegen zodat je in korte tijd leert hoe je zelf je website kan onderhouden?

Dat kan!

Na het bouwen van je website plannen we dan een dag in waarin ik je vanalles ga leren over je website. We werken 1-op-1 zodat alle focus en tijd voor jou en jouw website zijn.

Na deze dag kan je zelf vol vertrouwen aan de slag met het beheer van je site. Je weet hoe je de instellingen aan moet passen, hoe de Divi builder werkt, je weet hoe je een pagina toevoegt of wijzigt, hoe je een nieuw blogbericht aanmaakt en plaatst, welk formaat je foto’s moeten hebben, hoe je video’s plaatst, hoe je een inschrijflink aanmaakt en nog heel, heel veel meer.

De dag is van 10.00 uur tot 16.30 uur op een fijne plek in Breda met een heerlijke lunch (of elders in overleg)

Prijs is exclusief 21% BTW

Deze optie is ook los te boeken!

Aanvulling op pakket 1
SHOPPING CART

€ 127

Als je produkten op je website aanbiedt en de betaling hiervan gemakkelijk wilt maken voor je klanten dan is een shopping cart een mooie aanvulling voor je website.

Je kunt hiermee op iedere willekeurige pagina een betaallink of -knop plaatsen. De klant kan vervolgens via iDeal de betaling doen. Dit is voor zowel de klant als voor jou een fijne manier van werken.

Voor deze optie heb je een Mollie account nodig welke je gratis aan kunt maken op hun website. Je moet hiervoor wel ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en een zakelijke bankrekening hebben.
Meer info hierover vind je hier.

Prijs is exclusief 21% BTW

Ben je toe aan rust en overzicht?

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek helpt je wellicht om te ontdekken of het webdesign pakket dat ik aanbied dé oplossing is voor jou en of wij samen een goeie match zijn.

Stuur me  een bericht via het contact formulier en ik stuur je spoedig een reactie. Ik hoop gauw iets van je te horen.

Ben je toe aan rust en overzicht?

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek helpt je wellicht om te ontdekken of het webdesign pakket dat ik aanbied dé oplossing is voor jou en of wij samen een goeie match zijn.

Stuur me  een bericht via het contact formulier en ik stuur je spoedig een reactie. Ik hoop gauw iets van je te horen.

© 2021 ~ Mirjam Schneijderberg