Hoe fijn zou het zijn om een professionele website te hebben die klaar is voor jouw toekomst?

Die technisch goed in elkaar zit en een vormgeving heeft die uiting geeft aan wie jij bent en hoe jij de wereld mooier maakt en daarmee de klanten aantrekt waar jij dolgraag mee werkt.

Én waarmee je ook nog eens de vrijheid hebt om zelf dingen aan te kunnen passen als je wilt en daarin dus niet meer afhankelijk bent van anderen. 

Het kán! En daar wil ik je graag bij helpen

Je bent met je bedrijf op het punt gekomen dat je duidelijk voor ogen hebt wat je missie is, waar je naar toe wilt en wie je ideale klant is. Je durft te staan voor jouw expertise en bent klaar voor een volgende stap. Dit wil je uiteraard heel graag naar buiten uitdragen en wel op een manier die helemaal jou is.

Je website (inclusief branding) is daarin een heel krachtig middel. En juist hierom dus ontzettend belangrijk om dat goed op orde te hebben.

Om een website te hebben die 100% passend is bij wie jij bent en hoe jij de wereld mooier maakt.

Die met je meegroeit en beweegt, net zoals je bedrijf en jijzelf dat doen. Én die je de vrijheid geeft om zelf aan het stuur te staan, om zelf wijzigingen toe te kunnen passen zonder dat je daarin afhankelijk bent van anderen.

Zodat je vanuit eigen kracht kunt bouwen.

Hi, ik ben Mirjam

En ik help jou graag met het bouwen van die professionele website die 100% matched met wie jij bent en hoe jij de wereld mooier maakt.

Ik neem heel graag de techniek en vormgeving van je website bij je uit handen om zo rust en overzicht te brengen in dit belangrijke onderdeel van je bedrijf. Zodat jij al je energie en tijd kan steken in het maken van prachtige content voor je klanten.

En dit alles in een kortlopend traject zodat je binnen afzienbare tijd jouw moois met de wereld kunt delen.

Het bouwen van een website kan behoorlijk overweldigend zijn

Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken. Je wilt het graag zelf doen maar je weet niet hoe het aan te pakken of waar te beginnen.

Want jeeh het is nogal wat: die techniek waar je niet zo veel van begrijpt en dan die enorme keuze aan plugins (huh, wat?) die je best onzeker maakt want waar doe je goed aan en wat is wijsheid. Maar ook het samenstellen van je kleuren, lettertypes, foto’s, etc. kunnen je hoofd behoorlijk laten duizelen. En dan heb je ook nog het schrijven van teksten waar heel veel tijd in gaat zitten.

En last but not least, hoe ga je van dit alles in hemelsnaam een mooi en samenhangend geheel maken!

Daarbij zit je als intuïtieve en zelfbewuste (creatieve) ondernemer in een constante flow van groei en verandering. Je aanbod verandert omdat jij nieuwe stappen maakt en je laat los wat niet meer bij je past.
Maar hoe laat je jouw website daarin meegroeien zonder dat je telkens weer een flinke investering moet doen voor een webbouwer?

Je verlangt naar rust en overzicht

Je beseft dat een website maken veel meer tijd en energie vraagt dan je dacht. Daarbij blijf je eindeloos hangen in alle details. En je moet toegeven dat het hele Do it Yourself principe je toch best zwaar valt. Het schiet gewoon niet op en je merkt dat je het steeds meer voor je uit gaat schuiven terwijl je beseft dat het toch echt wel moet gebeuren.

Je weet dat het tijd is om hulp te vragen

 

Door mijn ervaring als graphic designer, illustrator, creative teacher en IT’er heb ik de ideale combi in handen om een hele gave website voor je te bouwen. Een functionele site die technisch goed in elkaar zit, een prachtige vormgeving heeft en die je door de kennis die je opdoet tijdens de 1-op-1 livedag, heel goed zelf aan kunt passen waardoor het een dynamische plek wordt die meegroeit met jou en je bedrijf. Een ware future proof website.

Ik vind het heel bijzonder om vrouwelijke ondernemers te helpen hun unieke identiteit een gezicht te geven zodat ze nog steviger in hun kracht komen staan. Om iedereen te laten zien wie ze zijn en welke prachtige dingen ze doen.

Om op deze manier de wereld samen een stukje mooier te maken ♥

Werken met mij is licht, levendig, connected, open en professioneel

Lees HIER wat anderen over mij zeggen

WAT HOUDT HET IN

Een dynamische WordPress website

die met jou en je bedrijf meegroeit. Die laat zien waar je nu staat: jij in je unieke kracht. Maar ook de website die klaar is voor een toekomst vol mooie plannen.

Een online leeromgeving bijvoorbeeld. Of een shop waarin je produkten en/of diensten verkoopt. Alles is toe te voegen want de website is uit te breiden met de (betaalde) plugins die hiervoor nodig zijn. Op deze manier maak je van je website een prachtige levendige plek waar je klanten graag komen.

Iedere website is uniek

Ik gebruik voor iedere website dezelfde techniek maar doordat ik de vormgeving aanpas aan jouw branding en wensen, ziet het er uit als een echte maatwerk website.

Ik knoop de techniek aan elkaar en jij levert alle content aan in het juiste formaat. Je moet hierbij denken aan: teksten, foto’s, video’s, lettertypes, kleuren, etc. Vervolgens ga ik de vormgeving invullen en je content plaatsen (dat wat aanwezig is). Ik bouw de website en jij beheert hem.

1-op-1 Live dag

Dat beheren van de website is zonder enige technische kennis heel goed mogelijk in WordPress met behulp van de intuïtieve Divi builder. Je zal wel wat tijd moeten investeren om het systeem te leren kennen maar tijdens onze 1-op-1 trainingsdag (zit standaard in pakket 2) leer je al heel erg veel hierover. Ik leg je alles uit over de instellingen van het systeem, het toevoegen van pagina’s en berichten, het aanpassen van de layout, hoe je foto’s toevoegt, etc. En heel veel tips en tricks om je site nog meer van jou te maken. Ik leer je dus alles over je website wat je moet weten om hem zelf te kunnen beheren.

Support na afloop

Hierna houdt het natuurlijk niet op. Je zult ongetwijfeld na enige tijd weer vragen krijgen als “hoe zat dat ook alweer”. Je kunt me deze altijd stellen en dan bekijken we hoe we dat in vullen. Meestal is een eenvoudig antwoord al voldoende.

HOE WERKT HET

Gratis kennismakingsgesprek

We beginnen met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek, via telefoon, skype of tijdens een bak koffie. Tijdens dit gesprek zal duidelijk worden of ik de juiste methode hebt voor je en of wij samen een goede match zijn. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat het voor ons beiden klopt.
 

Jij levert content aan en ik start met bouwen

Als we besluiten dat we samen verder gaan dan ontvang je een checklist van me en eventuele aanvullende info. Je vult alles in en je verzamelt alle benodigde content en stuurt dat door naar mij. Vervolgens start ik met de bouw van je website en hebben wij tussendoor regelmatig contact zodat we tijdens het hele proces goed afgestemd blijven. 
 

1-op-1 trainingsdag (deze zit standaard in pakket 2)

Zodra de site gereed is plannen we in overleg een datum voor de livedag. Naast alle uitleg die je deze dag van me ontvangt zetten we ook meteen alle puntjes op de i en dan is je website klaar voor lancering. Altijd weer een heel mooi en uiteraard ook wel spannend moment.

PAKKET 1

€ 797

Een professionele website met standaard thema aangepast aan jouw huisstijl

° Een professionele responsive WordPress website die op zowel desktop en laptop als op tablet en mobiel goed leesbaar is.

° De website wordt gebouwd met behulp van een standaard template waar jouw huisstijl in doorgevoerd wordt. De site bestaat uit 5 standaardpagina’s: homepage, over mij, contact, portfolio/aanbod en blog (meerdere pagina’s in overleg).

° Mailsysteem koppeling en inschrijflink voor nieuwsbrieven, weggevers, etc. (CTA).

° Een praktisch contactformulier en koppelingen met je social media.

° Installatie van webshop plugin zodat je eenvoudig een shop aan je website toe kunt voegen.

° Installatie en activatie van diversen plugins voor o.a. SEO (zoekresultaten Google), ter beveiliging van je website en voor je gebruikersgemak.

° Installatie van SSL, cookiebanner en privacy statement (lever jij zelf aan) zodat je site voldoet aan de huidige wetgeving (AVG).

Jij zorgt zelf voor teksten en beeldmateriaal.

Prijs is exclusief 21% btw

PAKKET 2

€ 1447

Een uitgebreide professionele website met een op maat gemaakt design inclusief 1-op-1 live dag

Alles uit het standaard pakket PLUS

OP MAAT GEMAAKTE VORMGEVING

Er wordt geen gebruik gemaakt van een standaard template maar de vormgeving wordt naar wens opgebouwd binnen de bestaande mogelijkheden.

SHOPPING CART

Installatie en activatie van een shopping cart zodat je op je pagina’s een betaallink kan plaatsen en je klanten middels iDeal kunnen betalen.

1-OP-1 LIVE DAG

Na het bouwen van je website plannen we een dag in waarin ik je vanalles ga leren over je website. We werken 1-op-1 zodat alle focus en tijd voor jou en jouw website zijn.

Na deze dag kan je zelf vol vertrouwen aan de slag met het beheer van je site. Je weet hoe je de instellingen aan moet passen, hoe de Divi builder werkt, je weet hoe je een pagina toevoegt of wijzigt, hoe je een nieuw blogbericht aanmaakt en plaatst, welk formaat je foto’s moeten hebben, hoe je video’s plaatst, hoe je een inschrijflink aanmaakt en nog heel, heel veel meer.

De dag is van 10.00 uur tot 16.30 uur op een fijne plek in Breda met een heerlijke lunch (of elders in overleg)

Jij zorgt zelf voor teksten en beeldmateriaal.

Prijs is exclusief 21% btw

PAKKET 3

€ 947

Een online academie / membership site

Een online leeromgeving (academie / membership) is een prachtige aanvulling op je website en voor je bedrijf. Ook hier kan ik je bij helpen.

Wat houdt het in?

° Ik zet de academie / membership technisch helemaal voor je op in WordPress met behulp van de Wishlist Membership plugin.

° Vervolgens richt ik hem in met een aantal standaard pagina’s en 1 online programma (maximaal 5 lespagina’s) waarbij alles wordt vormgegeven in jouw huisstijl.

° Je academie wordt gekoppeld aan mail-, betaal- en factureringssysteem zodat dat ook allemaal op rolletjes loopt.

° Na afloop leg ik je tijdens een 2 uur durende privéles (skype of live) uit hoe de academie werkt en hoe je zelf lessen toevoegt zodat je jouw toekomstige mooie programma’s zelf in de academie kunt plaatsen.

° Voor de aanmaak van meerdere lespagina’s of programma’s geldt een meerprijs.

Jij zorgt zelf voor teksten en beeldmateriaal.

Prijs is exclusief 21% btw, de licentie voor Wishlist Membership ($ 147) en de kosten voor mail- en factureringssysteem pakket

 

PAKKET 4

€ 497

Een functionele salespage

Nu je dat super mooie programma in een prachtige online leeromgeving hebt staan, wil je natuurlijk ook dat de rest van de wereld jouw mooie werk gaat ontdekken. Een functionele en  mooi vormgegeven salespage is wat je nodig hebt. Als je het niet ziet zitten om dit zelf te maken dan help ik je daar graag bij.

Wat houdt het in?

° Een effectieve salespage op een bestaande WordPress website of een nieuwe URL, vormgegeven in jouw huisstijl.

° Koppelen van je salespage aan een bestaande online leeromgeving.

° Inclusief betaallink (Woocommerce, iDeal)

Jij zorgt zelf voor teksten en beeldmateriaal.

Prijs is exclusief 21% btw

 

BONUSSEN

Uiteraard horen er bij de pakketten een aantal hele mooie bonussen te weten:

Het Divi thema en builder met levenslang toegang tot updates en support (t.w.v. € 230).

Een extra Skype/telefoon/live sessie van 60 minuten (pakket 1 en 3) of 2x 60 minuten (pakket 2) die je kan gebruiken om, na oplevering van je website, vragen te stellen of meer uitleg te krijgen.

Drie maanden (pakket 1) of zes maanden (pakket 2) gratis onderhoud service. Met deze service blijft je website up-to-date, snel en safe.

In onderstaande video neem ik je kort en snel (80 seconden) mee door mijn membership site zodat je ziet wat er mogelijk is.

Veel gestelde vragen

Welk pakket past bij mij?

Het BASIS pakket (1) is voor jou als je een eenvoudige website nodig hebt (5 standaard pagina’s incl. blog) met een standaard design aangepast aan jouw huisstijl, geen betalingen via je website laat lopen en als je graag zelf uitvogelt hoe WordPress en de Divi builder werken of als je al bekend bent met deze twee. Dit pakket is uit te breiden met een live dag en/of met een shopping cart (online betalingen via iDeal).

Het UITGEBREIDE pakket (2) is voor jou als je een website wilt met een op maat gemaakte vormgeving, de mogelijkheid tot betalingen via iDeal en je niet zelf tijd wil spenderen aan het uitzoeken van hoe WordPress en de Divi builder werken maar dit allemaal tijdens de livedag van mij leert.

Het ONLINE LEEROMGEVING pakket (3) is voor jou als je een academie of membership site aan je website wilt toevoegen (op een nieuwe of bestaande URL).

 

Wat heb ik nodig om te beginnen?

Een domeinnaam inclusief hostingpakket met WordPress installatie (deze kan ik voor je installeren).

Voor je bedrijf moet je duidelijk hebben wat je missie is, je visie en wie je ideale klant is.

Goede en relevante content, zoals tekst en beeldmateriaal waarbij (professionele) foto’s van jezelf niet mogen ontbreken.

Ik ben nog niet zo lang bezig met mijn bedrijf, zijn de pakketten dan wel geschikt voor mij?

Jazeker! Belangrijk is wel dat je weet wat je wilt met je bedrijf. Met andere woorden: wat is je missie, je visie en je ideale klant. Als dit helder is dan krijg je een website die écht bij je past.
Bij aanvang ontvang je van mij een document met daarin een groot aantal vragen die je zullen helpen om, indien nodig, veel dingen helder te krijgen.

Ik heb mijn branding/huisstijl nog niet helemaal helder, is dat een probleem?

Om je website helemaal voor jou te maken is het natuurlijk wel belangrijk dat je weet welke kleuren je wilt, foto’s, lettertypes, logo, etc. Voordat we starten moeten we dat wel helder hebben maar daar kan ik je bij helpen.

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Mijn doel is om het traject kort te houden. Dit hangt natuurlijk voor een groot deel ook van jou af. Als jij de content snel aan kunt leveren én als onze communicatie vlot verloopt dan hoeft het niet lang te duren. Vanaf het moment dat alles bij mij binnen is kost het ongeveer 4 weken om de site volledig te bouwen en live te zetten.

Kan ik ook een Woocommerce webshop aan mijn website koppelen?

Jazeker! De website is daar heel geschikt voor en de standaard plugin hiervoor staat al geïnstalleerd op je site.

Deze moet nog wel geactiveerd en geautomatiseerd worden maar dat is geen onderdeel van de webdesign pakketten. Ik kan dit wel voor je doen tegen een meerprijs. 

Wat is NIET inbegrepen?

Kosten voor domein en hosting en eventueel aanschaf van SSL certificaat zit niet in het pakket. Dit geldt ook voor fotomateriaal, teksten en eventuele extra plugins.

De (maandelijkse) kosten voor de emailprovider.

Instellen SEO. Dit is een vak apart wat ik niet voldoende beheers. De software ervoor installeer ik wel voor je maar de invulling mag je zelf doen of je laat het doen door iemand die hier helemaal in thuis is.

De beveiliging van je website die in het pakket zit is een basis beveiliging. Een uitgebreider pakket dien je bij een 3e partij af te nemen.

De onderhoudservice van de website verloopt na 3 maanden. Hierna kost het € 125 per jaar.

Wat houdt de onderhoudservice in?

Deze onderhoudservice houdt in dat ik alle noodzakelijke security updates van de software zo spoedig mogelijk uitvoer.
Dat ik regelmatig check (1x per week) op updates van geinstalleerde plugins. En dat ik 1x per maand door je website loop en kijk of er eventuele verbeterpunten zijn.

De onderhoudservice van de website krijg je de eerste 3 maanden (pakket 1) of 6 maanden (pakket 2) gratis van mij. Hierna kost het € 125 per jaar.

Verzorg jij ook domeinnaam en hosting?

Nee, dit is niet inbegrepen. Indien nodig kan ik je wel advies geven.

Verzorg jij teksten en beelden?

Nee, deze lever jij zelf aan op en in het juiste formaat. Het is belangrijk dat deze aanwezig zijn op het moment dat ik je website, online academie of salespage ga bouwen.

Ik heb al een website en wil deze graag vernieuwen, kan dat?

Bij mijn webdesign maak ik gebruik van het Divi thema en builder en daar bouw ik je website opnieuw mee op. Er worden dus geen wijzigingen aan de bestaande website uitgevoerd. Je kan natuurlijk wel allerlei elementen overnemen zoals goede teksten, beelden of een bepaalde layout die je mooi vindt. 

Hoe en wanneer vindt de betaling plaats?

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakings-gesprek via telefoon of skype. Als blijkt dat (één van) de pakketten en jij en ik een goeie match zijn en we besluiten door te gaan dan ontvang je de eerste factuur (50%) die je binnen 14 dagen dient te betalen. Zodra deze factuur is betaald ga ik aan de slag met je website.

De volgende factuur (25%) ontvang je na 4 weken van me en deze dient ook weer binnen 14 dagen betaald te worden. De laatste factuur (25%) volgt bij oplevering/live gaan van de website.

Opdrachten onder € 500 dien je in één keer te betalen bij aanvang.

Salespage Pakket 4 betaal je in één keer.

Kan ik ook een academie / online leeromgeving aan mijn website koppelen?

Ja ook dat kan. Je hebt hier wel een betaalde membership plugin voor nodig die niet in de webdesign pakketten zit. Dit zijn dus bijkomende kosten.

Ik heb hier echter wel een heel mooi pakket voor samengesteld waarmee ik het technisch bouwen en het vormgeven bij je uit handen neem. Dit is pakket 3 en je investering hiervoor is € 997.

Kan ik bij jou ook na de oplevering van de website terecht voor (grote) wijzigingen?

Dat kan altijd. Ik reken hier wel een meerprijs voor.

Je kan ook een prepaid urenkaart aanschaffen. Je gebruikt hiervan alle uren in één keer of een deel ervan. De uren die overblijven hou je dan tegoed. Deze kan je weer  inzetten voor andere werkzaamheden aan je website. Deze is vooral handig bij verschillende kleinere klussen.

De prepaid kaart is tot 6 maanden na aankoopdatum geldig.

Ik geef je graag advies over welke optie voor jou het beste is.

Krijg ik ook nazorg?

Jazeker! Je krijgt nog 1 Skype sessie van 1 of 2 uur, afhankelijk van het type pakket je kiest. Deze dient ingepland te worden binnen 3 maanden na oplevering van je website.
In deze sessie kan je vragen stellen en meer uitleg krijgen over een bepaald onderdeel. Ik raad je om het goed voor te bereiden (vragen opschrijven) zodat we het uur voluit kunnen benutten.

Als je daarna nog vragen hebt kan je ook bij me terecht en dan bekijken we hoe we dat invullen. Meestal is een eenvoudig antwoord al voldoende.

© 2021 ~ Mirjam Schneijderberg