Webdesign

Hoe fijn zou het zijn om een professionele website te hebben die met je meegroeit?
Die een vormgeving heeft die 100% uiting geeft aan wie jij bent en hoe jij de wereld mooier maakt? Waarmee je de vrijheid hebt om zelf dingen aan te kunnen passen
en daarin niet meer afhankelijk bent van anderen?

Als je voelt wat ik bedoel dan is

Design & Shine

wellicht precies waar je naar op zoek bent

Het bouwen van een website kan behoorlijk overweldigend zijn.

 

Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken. Je wilt het graag zelf doen maar je weet niet hoe het aan te pakken of waar te beginnen.

Want jeeh het is nogal wat: die techniek waar je niet zo veel van begrijpt en dan die enorme keuze aan software die je best onzeker maakt want waar doe je goed aan en wat is wijsheid. Maar ook het samenstellen van je kleuren, lettertypes, foto’s, etc. kunnen je hoofd behoorlijk laten duizelen. En dan heb je ook nog het schrijven van teksten waar heel veel tijd in gaat zitten.

En last but not least, hoe ga je van dit alles in hemelsnaam een mooi en samenhangend geheel maken!

Daarbij zit je als intuïtieve en zelfbewuste vrouwelijke onderneem-ster in een constante flow van groei en verandering. Je aanbod verandert omdat jij nieuwe stappen maakt en je laat los wat niet meer bij je past.

Maar hoe laat je jouw website daar in meegroeien zonder dat je telkens weer een flinke investering moet doen voor een webbouwer?

Je verlangt naar rust en overzicht

Bouwen vanuit eigen kracht

Je bent met je bedrijf op het punt gekomen dat je duidelijk voor ogen hebt wat je missie is, waar je naar toe wilt en wie je ideale klant is. Je durft te staan voor jouw expertise en bent klaar voor een volgende stap. Dit wil je uiteraard heel graag naar buiten uitdragen en wel op een manier die helemaal jou is.

Je website (inclusief branding) is daarin een heel krachtig middel. En juist hierom dus ontzettend belangrijk om dat goed op orde te hebben.

Om een website te hebben die 100% passend is bij wie jij bent en hoe jij de wereld mooier maakt. Die met je meegroeit en beweegt, net zoals je bedrijf en jijzelf dat doen. Én die je de vrijheid geeft om zelf aan het stuur te staan, om zelf wijzigingen toe te kunnen passen zonder dat je daarin afhankelijk bent van anderen.

Dat je vanuit eigen kracht kunt bouwen.

Een serieus mooie website, dát is wat je wilt

En die wil je het liefst zelf maken.

Maar …

Je beseft dat het veel meer tijd en energie vraagt dan je dacht. Daarbij blijf je eindeloos hangen in alle details. En je moet toegeven dat het hele Do it Yourself principe je toch best zwaar valt.

Het schiet gewoon niet op en je merkt dat je het steeds meer voor je uit gaat schuiven terwijl je beseft dat het toch echt wel moet gebeuren.

Je weet dat het tijd is om hulp te vragen.

 

Design & Shine is er speciaal voor jou

Ik neem heel graag de techniek en vormgeving van je website bij je uit handen om zo rust en overzicht te brengen in dit belangrijke onderdeel van jouw bedrijf. Zodat jij al je energie en tijd kan steken in het maken van prachtige content voor je klanten.

En dat alles in een kortlopend traject zodat je vlot online kunt met je website.

Design & Shine

is er speciaal voor jou

Ik neem heel graag de techniek en vormgeving van je website bij je uit handen om zo rust en overzicht te brengen in dit belangrijke onderdeel van jouw bedrijf. Zodat jij al je energie en tijd kan steken in het maken van prachtige content voor je klanten.

En dat alles in een kortlopend traject zodat je vlot online kunt met je website.

Hi, ik ben Mirjam

En ik help jou graag met het bouwen van die professionele website die 100% matched met wie jij bent en hoe jij de wereld mooier maakt. 

Ik vind het fantastisch om vrouwelijke ondernemers te helpen hun unieke identiteit een gezicht te geven zodat ze nog steviger in hun (zachte) kracht komen staan. Om iedereen te laten zien wie ze zijn en welke prachtige dingen ze doen. Om op deze manier de wereld samen een stukje mooier te maken.

Werken met mij is licht, levendig, connected, open en professioneel

Door mijn ervaring als graphic designer, illustrator, creative teacher en IT’er heb ik de ideale combi in handen om een hele gave website voor je te bouwen. Een site die technisch goed in elkaar zit, een prachtige vormgeving heeft en die je door de kennis die je opdoet tijdens de 1-op-1 livedag, heel goed zelf aan kunt passen waardoor het een dynamische plek wordt die meegroeit met jou en je bedrijf. Een ware future proof website.

“Waar ik maanden mee heb lopen worstelen – ik wilde in eerste instantie mijn website graag zelf bouwen – fikste Mirjam in nog geen 6 weken. Ze maakte een professionele, goed werkende website die bij me past. En ik vind hem prachtig!

Het was een fijne samenwerking waarbij Mirjam heel goed aanvoelde wat ik wilde. Het is echt bijzonder hoe zij in staat is de input die ik leverde om te zetten naar de juiste look & feel. Met haar gevoel voor sfeer, stijl en vormgeving heeft ze er iets heel moois van gemaakt. Een website waar ik trots op ben.

Wat ik ook heel prettig vond was dat ze een dag de tijd heeft genomen om me wordpress uit te leggen. Dat was voor mij super leerzaam. Ik kan nu zelf berichten toevoegen of foto’s en teksten aanpassen.

Al met al kan ik iedereen die een eigen website wil aanraden om met Mirjam te gaan werken. Ze is echt fantastisch en het is de investering dubbel en dwars waard. Mirjam, bedankt!”

Elleke Jansen

Elleke Jansen - Coaching & Training

‘Wat betreft de samenwerking met Mirjam, het was een verademing om helemaal begrepen te worden. Ik had iets in mijn hoofd, keuzes gemaakt in kleuren, foto’s en lettertype. En om het dan allemaal als eerste opzet zichtbaar te zien op mijn website. Het was net of Mirjam een kijkje in mijn hoofd had genomen.”

Esther van Eersel

Yoga teacher, Esther van Eersel - Yoga & Coaching

Vertel me meer over Design & Shine

Een dynamische WordPress website

Design & Shine is een dynamische WordPress website die met jou en je bedrijf meegroeit. Die laat zien waar je nu staat: jij in je unieke kracht. Maar ook de website die klaar is voor een toekomst met mooie plannen.

Een online leeromgeving bijvoorbeeld. Of een shop waarin je produkten en/of diensten verkoopt. Alles is toe te voegen want de website is uit te breiden met de (betaalde) plugins die hiervoor nodig zijn. Op deze manier maak je van je website een prachtige levendige plek waar je klanten graag komen.

Iedere website is uniek

Ik gebruik voor iedere website dezelfde techniek maar doordat ik de vormgeving aanpas aan jouw branding en wensen, ziet het er uit als een echte maatwerk website.

Ik knoop de techniek aan elkaar en jij levert alle content aan in het juiste formaat. Je moet hierbij denken aan: teksten, foto’s, video’s, lettertypes, kleuren, etc. Vervolgens ga ik de vormgeving invullen en je content plaatsen (dat wat aanwezig is). Ik bouw de website en jij beheert hem.

1-op-1 Live dag

Dat beheren van de website is zonder enige technische kennis heel goed mogelijk in WordPress met behulp van de intuïtieve Divi builder. Je zal wel wat tijd moeten investeren om het systeem te leren kennen maar tijdens onze 1-op-1 trainingsdag leer je al heel erg veel hierover. Ik leg je alles uit over de instellingen van het systeem, het toevoegen van pagina’s en berichten, het aanpassen van de layout, hoe je foto’s toevoegt, etc. En heel veel tips en tricks om je site nog meer van jou te maken. Ik leer je dus alles over je website wat je moet weten om hem zelf te kunnen beheren.

Support na afloop

Hierna houdt het natuurlijk niet op. Je zult ongetwijfeld na enige tijd weer vragen krijgen als “hoe zat dat ook alweer”. In de Design & Shine Support Facebook groep kun je deze vragen stellen. Ik beantwoord ze op vaste tijden en bij veel vragen zal ik een Facebook live doen waarin ik alles behandel. Ook hou ik je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en updates en geef je  regelmatig tips en tricks die je meteen toe kunt passen.

Hoe werkt het

Gratis kennismakingsgesprek

We beginnen met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek, via telefoon of skype. Tijdens dit gesprek zal duidelijk worden of Design & Shine de juiste methode is voor je en of wij samen een goede match zijn. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat het voor ons beiden klopt.

Jij levert content aan en ik start met bouwen

Als we besluiten dat we samen verder gaan dan ontvang je een checklist van me en eventuele aanvullende info. Je vult alles in en je verzamelt alle benodigde content en stuurt dat door naar mij. Vervolgens start ik met de bouw van je website en hebben wij tussendoor regelmatig contact zodat we tijdens het hele proces goed afgestemd blijven. 

1-op-1 trainingsdag

Zodra de site gereed is plannen we in overleg een datum voor de livedag. Naast alle uitleg die je deze dag van me ontvangt zetten we ook meteen alle puntjes op de i en dan is je website klaar voor lancering. Altijd weer een heel mooi en uiteraard ook wel spannend moment.

Vertel me meer over
Design & Shine

Een dynamische WordPress website

Design & Shine is een dynamische WordPress website die met jou en je bedrijf meegroeit. Die laat zien waar je nu staat: jij in je unieke kracht. Maar ook de website die klaar is voor een toekomst met mooie plannen.

Een online leeromgeving bijvoorbeeld. Of een shop waarin je produkten en/of diensten verkoopt. Alles is toe te voegen want de website is uit te breiden met de (betaalde) plugins die hiervoor nodig zijn. Op deze manier maak je van je website een prachtige levendige plek waar je klanten graag komen.

Iedere website is uniek

Ik gebruik voor iedere website dezelfde techniek maar doordat ik de vormgeving aanpas aan jouw branding en wensen, ziet het er uit als een echte maatwerk website.

Ik knoop de techniek aan elkaar en jij levert alle content aan in het juiste formaat. Je moet hierbij denken aan: teksten, foto’s, video’s, lettertypes, kleuren, etc. Vervolgens ga ik de vormgeving invullen en je content plaatsen (dat wat aanwezig is). Ik bouw de website en jij beheert hem.

1-op-1 Live dag

Dat beheren van de website is zonder enige technische kennis heel goed mogelijk in WordPress met behulp van de intuïtieve Divi builder. Je zal wel wat tijd moeten investeren om het systeem te leren kennen maar tijdens onze 1-op-1 trainingsdag leer je al heel erg veel hierover. Ik leg je alles uit over de instellingen van het systeem, het toevoegen van pagina’s en berichten, het aanpassen van de layout, hoe je foto’s toevoegt, etc. En heel veel tips en tricks om je site nog meer van jou te maken. Ik leer je dus alles over je website wat je moet weten om hem zelf te kunnen beheren.

Support na afloop

Hierna houdt het natuurlijk niet op. Je zult ongetwijfeld na enige tijd weer vragen krijgen als “hoe zat dat ook alweer”. In de Design & Shine Support Facebook groep kun je deze vragen stellen. Ik beantwoord ze op vaste tijden en bij veel vragen zal ik een Facebook live doen waarin ik alles behandel. Ook hou ik je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en updates en geef regelmatig tips en tricks die je meteen toe kunt passen.

Hoe werkt het

We beginnen met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek, via telefoon of skype. Tijdens dit gesprek zal duidelijk worden of Design & Shine de juiste methode is voor je en of wij samen een goede match zijn. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat het voor ons beiden klopt.

Als we besluiten dat we samen verder gaan dan ontvang je een checklist van me en eventuele aanvullende info. Je vult alles in en je verzamelt alle benodigde content en stuurt dat door naar mij. 

Vervolgens start ik met de bouw van je website en hebben wij tussendoor regelmatig even contact zodat we tijdens het hele proces goed afgestemd blijven. Zodra de site gereed is plannen we in overleg een datum voor de livedag. Naast alle uitleg die je deze dag van me ontvangt zetten we ook meteen alle puntjes op de i en dan is je website klaar voor lancering. Altijd weer een heel mooi en uiteraard ook wel spannend moment.

Inhoud van Design & Shine

Inhoud van
Design & Shine

WEBSITE

Een responsive WordPress website die op zowel desktop en laptop als op tablet en mobiel goed leesbaar is.

De website is opgemaakt in jouw huisstijl inclusief standaardpagina’s (homepage, over mij, contact, produkt/dienst, blog, agenda)

Mailsysteem koppeling en inschrijflink voor nieuwsbrieven, weggevers, etc. (email opt-in).

Een praktisch contactformulier, koppelingen met je social media en instellen online agenda.

Installatie van diversen plugins voor o.a. SEO (zoekresultaten Google), ter beveiliging van je website en voor je gebruikersgemak.

Installatie van SSL, cookiebanner en privacy statement (lever jij zelf aan) zodat je site voldoet aan de huidige wetgeving (AVG).

LIVE 1-OP-1 DAG

Na het bouwen van je website plannen we een dag in waarin ik je vanalles ga leren over je website. We werken 1-op-1 zodat alle focus en tijd voor jou en jouw website zijn.

Na deze dag kan je zelf vol vertrouwen aan de slag met het beheer van je site. Je weet hoe je de instellingen aan moet passen, hoe de Divi builder werkt, je weet hoe je een pagina toevoegt of wijzigt, hoe je een nieuw blogbericht aanmaakt en plaatst, welk formaat je foto’s moeten hebben, hoe je video’s plaatst, hoe je een inschrijflink aanmaakt en nog heel, heel veel meer.

De dag is van 10.00 uur tot 16.30 uur op een fijne plek in Breda met een heerlijke lunch (of elders in overleg)

Om het traject kort en vlot te houden wil ik de livedag op korte termijn inplannen. Handig om hier bij aanvang van het traject al rekening mee te houden in je agenda.

BONUSSEN

Uiteraard heeft Design & Shine een aantal hele gave bonussen. Helemaal gratis voor jou.

Het Divi thema en builder met levenslang toegang tot updates en support (t.w.v. € 230).

Een extra Skype sessie van 60 minuten die je kan gebruiken om, na oplevering van je website, vragen te stellen of meer uitleg te krijgen.

Je krijgt toegang tot een illustratie database met daarin vele leuke, door mij gemaakte, illustraties die je mag gebruiken op je website.

Een mooie en overzichtelijke brand style sheet met daarop alle gebruikte kleurcodes, lettertypes, etc.

Drie maanden lang gratis onderhoud service. Met deze service blijft je website up-to-date, snel en safe.

Totale waarde van de bonussen is € 450

WEBSITE

Een responsive WordPress website die op zowel desktop en laptop als op tablet en mobiel goed leesbaar is.

De website is opgemaakt in jouw huisstijl inclusief standaardpagina’s (homepage, over mij, contact, produkt/dienst, blog, salespage zonder menu)

Mailsysteem koppeling en inschrijflink voor nieuwsbrieven, weggevers, etc. (email opt-in).

Een praktisch contactformulier en koppelingen met je social media en instellen online agenda.

Installatie van diversen plugins voor o.a. SEO (zoekresultaten Google), ter beveiliging van je website en voor je gebruikersgemak.

Installatie van SSL, cookiebanner en privacy statement zodat je site voldoet aan de huidige wetgeving.

LIVE 1-OP-1 DAG

Na het bouwen van je website plannen we een dag in waarin ik je vanalles ga leren over je website. We werken 1-op-1 zodat alle focus en tijd voor jou en jouw website zijn.

Na deze dag kan je zelf vol vertrouwen aan de slag met het beheer van je site. Je weet hoe je de instellingen aan moet passen, hoe de Divi builder werkt, je weet hoe je een pagina toevoegt of wijzigt, hoe je een nieuw blogbericht aanmaakt en plaatst, welk formaat je foto’s moeten hebben, hoe je video’s plaatst, hoe je een inschrijflink aanmaakt en nog heel, heel veel meer.

De dag is van 10.00 uur tot 16.30 uur op een fijne plek in Breda met een heerlijke (veganistische) lunch.

Om het traject kort en vlot te houden wil ik de livedag op korte termijn inplannen. Handig om hier bij aanvang van het traject al rekening mee te houden in je agenda.

BONUSSEN

Uiteraard heeft Design & Shine een aantal hele gave bonussen. Helemaal gratis voor jou.

Het Divi thema en builder met levenslang toegang tot updates en support (t.w.v. € 230). Met deze gebruiksvriendelijke tools kan je de website op een eenvoudige wijze aanpassen.

Een extra Skype sessie van 60 minuten die je kan gebruiken om, na oplevering van je website, vragen te stellen en uitleg te krijgen over een onderdeel naar keuze.

Ik maak een mooie brand style sheet voor je waarop je een overzicht vindt van alles wat in de vormgeving is gebruikt (lettertypes, kleuren, etc.)

Je krijgt toegang tot een illustratie database met daarin vele leuke, door mij gemaakte, illustraties die je mag gebruiken op je website.

De eerste 3 maanden bied ik de onderhoudservice gratis aan. Met deze service blijft je website up-to-date, snel en safe.

Totale waarde van de bonussen is € 450

Jouw financiële investering voor het
Design & Shine pakket is

€ 1447

Aanvullende pakketten

ACADEMIE
Online Leeromgeving

€ 997

Een online leeromgeving (academie) is een prachtige aanvulling op je website. Ook hier kan ik je bij helpen.

Wat houdt het in?

Ik zet de academie technisch helemaal voor je op in WordPress met behulp van de Wishlist Membership plugin. Vervolgens richt ik hem in met een aantal standaard pagina’s en 1 online programma (maximaal 5 lespagina’s) waarbij alles wordt vormgegeven in jouw huisstijl.

Je academie wordt gekoppeld aan mail-, betaal- en factureringssysteem zodat dat ook allemaal op rolletjes loopt.

Na afloop leg ik je tijdens een 2 uur durende privéles (skype of live) uit hoe de academie werkt en hoe je zelf lessen toevoegt zodat je jouw toekomstige mooie programma’s zelf in de academie kunt plaatsen.

Het is inclusief een licentie voor Wishlist Membership en 1 jaar lang support en updates, waarde € 175.

Voor de aanmaak van meerdere lespagina’s of programma’s geldt een meerprijs.

Jij zorgt zelf voor teksten en beeldmateriaal.

COMBI DEAL
Website inclusief online leeromgeving

€ 2244

Als je besluit om zowel de website als de online leeromgeving in één keer door mij te laten bouwen dan kan je gebruik maken van het combi pakket waarin ik een leuke korting heb verwerkt.

Wat houdt het in?

Alles van het Design & Shine website pakket en alles van het Online Leeromgeving pakket.

Zo heb je in één keer een prachtig totaalplaatje staan waarmee je meteen aan de slag kunt.

Ben je toe aan rust en overzicht?

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek helpt je wellicht om te ontdekken of Design & Shine dé oplossing is voor jou en of wij samen een goeie match zijn.

Stuur me  een bericht via het contact formulier en ik laat zo spoedig mogelijk van me horen. Ik hoop gauw iets van je te horen.

DESIGN & SHINE – De website die met je meegroeit

Ben je toe aan rust en overzicht?

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek helpt je wellicht om te ontdekken of Design & Shine dé oplossing is voor jou en of wij samen een goeie match zijn.

Stuur me  een bericht via het contact formulier en ik laat zo spoedig mogelijk van me horen. Ik hoop gauw iets van je te horen.

DESIGN & SHINE – De website die met je meegroeit

Ik kijk er naar uit om samen met jou iets heel moois te creëren

Ik kijk er naar uit om samen met jou iets heel moois te creëren

Veel gestelde vragen

Wat heb ik nodig om te beginnen?

Een domeinnaam inclusief hostingpakket met WordPress installatie.

Voor je bedrijf moet je duidelijk hebben wat je missie is, je visie en wie je ideale klant is.

Goede en relevante content, zoals tekst en beeldmateriaal waarbij (professionele) foto’s van jezelf niet mogen ontbreken.

Ik ben nog niet zo lang bezig met mijn bedrijf, is Design & Shine dan wel geschikt voor mij?

Jazeker! Belangrijk is wel dat je weet wat je wilt met je bedrijf. Met andere woorden: wat is je missie, je visie en je ideale klant. Als dit helder is dan krijg je een website die écht bij je past.
Bij aanvang ontvang je van mij een document met daarin een groot aantal vragen die je zullen helpen om, indien nodig, alles helder te krijgen.

Ik heb mijn branding/huisstijl nog niet helemaal helder, is dat een probleem?

Om je website helemaal voor jou te maken is het natuurlijk wel belangrijk dat je weet welke kleuren je wilt, foto’s, lettertypes, logo, etc. Voordat we starten moeten we dat wel helder hebben maar daar kan ik je bij helpen.

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Mijn doel is om het traject kort te houden. Dit hangt natuurlijk voor een groot deel ook van jou af. Als jij de content snel aan kunt leveren én als onze communicatie vlot verloopt dan hoeft het niet lang te duren. Vanaf het moment dat alles bij mij binnen is kost het ongeveer 4 weken om de site volledig te bouwen en live te zetten.

Kan ik ook een Woocommerce shop aan mijn website koppelen?

Jazeker! De website is daar heel geschikt voor. Je dient mogelijk nog wel plugins aan te schaffen (afhankelijk van wat je precies wilt) die niet onderdeel zijn van Design & Shine.

Wat is NIET inbegrepen?

Kosten voor domein en hosting en aanschaf van SSL certificaat zit niet in het pakket.
Dit geldt ook voor fotomateriaal, teksten en eventuele extra plugins.

De beveiliging van je website die in het pakket zit is een basis beveiliging. Een uitgebreider pakket dien je bij een 3e partij af te nemen.

De onderhoudservice van de website verloopt na 3 maanden. Hierna kost het € 125 per jaar.

Wat houdt de onderhoudservice in?

Deze onderhoudservice houdt in dat ik alle noodzakelijke security updates van de software zo spoedig mogelijk uitvoer.
Dat ik regelmatig check (2x per maand) op updates van geinstalleerde plugins. En dat ik 1x per maand door je website loop en kijk of er eventuele verbeterpunten zijn.

De onderhoudservice van de website krijg je de eerste 3 maanden gratis van mij. Hierna kost het € 125 per jaar.

Verzorg jij ook domeinnaam en hosting?

Nee, dit is niet inbegrepen. Indien nodig kan ik je wel advies geven.

Verzorg jij teksten en beelden?

Nee, deze lever jij zelf aan op en in het juiste formaat. Het is belangrijk dat deze aanwezig zijn op het moment dat ik je website, online academie of salespage ga bouwen.

Ik heb al een website en wil deze graag vernieuwen, kan dat met Design & Shine?

Met Design & Shine wordt de website helemaal opnieuw opgebouwd. Er worden dus geen wijzigingen aan de bestaande website uitgevoerd. Je kan natuurlijk wel allerlei elementen overnemen zoals goede teksten, beelden of een bepaalde layout die je mooi vindt. 

Hoe en wanneer vindt de betaling plaats?

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via telefoon of skype. Als blijkt dat Design & Shine en jij en ik een goeie match zijn dan ontvang je een betaallink en factuur voor de eerste termijn (50%). Bij oplevering van de website ontvang je hetzelfde voor de tweede termijn (50%).

Kan ik ook een academie / online leeromgeving aan mijn website koppelen?

Ja ook dat kan. Je hebt hier wel een betaalde membership plugin voor nodig die geen onderdeel is van Design & Shine. Dit zijn dus bijkomende kosten.

Als je dit te groot vindt om zelf te doen dan kan ik dat voor je uitvoeren tegen een meerprijs. Zie Aanvullende Pakketten elders op deze pagina of neem contact met me op en ik vertel je hoe en wat.

Kan ik bij jou ook na de oplevering van de website terecht voor (grote) wijzigingen?

Dat kan altijd. Ik reken hier wel een meerprijs voor.

Je kan ook een prepaid urenkaart aanschaffen. Je gebruikt hiervan alle uren in één keer of een deel ervan. De uren die overblijven hou je dan tegoed. Deze kan je weer  inzetten voor andere werkzaamheden aan je website. Deze is vooral handig bij verschillende kleinere klussen.

De prepaid kaart is tot 6 maanden na aankoopdatum geldig.

Ik geef je graag advies over welke optie voor jou het beste is.

 

Krijg ik ook nazorg?

Jazeker! Je krijgt nog 1 Skype sessie van een uur. Deze dient ingepland te worden binnen 3 maanden na oplevering van je website.
In deze sessie kan je vragen stellen en meer uitleg krijgen over een bepaald onderdeel. Ik raad je om het goed voor te bereiden (vragen opschrijven) zodat we het uur voluit kunnen benutten.

Wat heb ik nodig om te beginnen?

Een domeinnaam inclusief hostingpakket met WordPress installatie.

Voor je bedrijf moet je duidelijk hebben wat je missie is, je visie en wie je ideale klant is.

Goede en relevante content, zoals tekst en beeldmateriaal waarbij (professionele) foto’s van jezelf niet mogen ontbreken.

Verzorg jij ook domeinnaam en hosting?

Nee, dit is niet inbegrepen. Indien nodig kan ik je wel advies geven.

Verzorg jij teksten en beelden?

Nee, deze lever jij zelf aan op en in het juiste formaat. Het is belangrijk dat deze aanwezig zijn op het moment dat ik je website ga bouwen.

Ik ben nog niet zo lang bezig met mijn bedrijf, is Design & Shine dan wel geschikt voor mij?

Jazeker! Belangrijk is wel dat je weet wat je wilt met je bedrijf. Met andere woorden: wat is je missie, je visie en je ideale klant. Als dit helder is dan krijg je een website die écht bij je past.
Bij aanvang ontvang je van mij een document met daarin een groot aantal vragen die je zullen helpen om, indien nodig, alles helder te krijgen.

Ik heb mijn branding/huisstijl nog niet helemaal helder, is dat een probleem?

Om je website helemaal voor jou te maken is het natuurlijk wel belangrijk dat je weet welke kleuren je wilt, foto’s, lettertypes, logo, etc. Voordat we starten moeten we dat wel helder hebben maar daar kan ik je bij helpen.

Ik heb al een website en wil deze graag vernieuwen, kan dat met Design & Shine?

Met Design & Shine wordt de website helemaal opnieuw opgebouwd. Er worden dus geen wijzigingen aan de bestaande website uitgevoerd. Je kan natuurlijk wel allerlei elementen overnemen zoals goede teksten, beelden of een bepaalde layout die je mooi vindt. 

Wat is NIET inbegrepen?

Kosten voor domein en hosting en aanschaf van SSL certificaat zit niet in het pakket.
Dit geldt ook voor fotomateriaal, teksten en eventuele extra plugins.

De beveiliging van je website die in het pakket zit is een basis beveiliging. Een uitgebreider pakket dien je bij een 3e partij af te nemen.

De onderhoudservice van de website verloopt na 3 maanden. Hierna kost het € 125 per jaar.

Hoe en wanneer vindt de betaling plaats?

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via telefoon of skype. Als blijkt dat Design & Shine en jij en ik een goeie match zijn dan ontvang je een betaallink en factuur voor de eerste termijn (50%). Bij oplevering van de website ontvang je hetzelfde voor de tweede termijn (50%).

Kan ik ook een Woocommerce shop aan mijn website koppelen?

Jazeker! De website is daar heel geschikt voor. Je dient mogelijk nog wel plugins aan te schaffen (afhankelijk van wat je precies wilt) die niet onderdeel zijn van Design & Shine.

Kan ik ook een academie / online leeromgeving aan mijn website koppelen?

Ja ook dat kan. Je hebt hier wel een betaalde membership plugin voor nodig die geen onderdeel is van Design & Shine. Dit zijn dus bijkomende kosten.

Als je dit te groot vindt om zelf te doen dan kan ik dat voor je uitvoeren tegen een meerprijs. Zie Aanvullende Pakketten elders op deze pagina of neem contact met me op en ik vertel je hoe en wat.

Kan ik bij jou ook na de oplevering van de website terecht voor (grote) wijzigingen?

Dat kan altijd. Ik reken hier wel een meerprijs voor.

Je kan ook een prepaid urenkaart aanschaffen. Je gebruikt hiervan alle uren in één keer of een deel ervan. De uren die overblijven hou je dan tegoed. Deze kan je weer  inzetten voor andere werkzaamheden aan je website. Deze is vooral handig bij verschillende kleinere klussen.

De prepaid kaart is tot 6 maanden na aankoopdatum geldig.

Ik geef je graag advies over welke optie voor jou het beste is.

 

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Mijn doel is om het traject kort te houden. Dit hangt natuurlijk voor een groot deel ook van jou af. Als jij de content snel aan kunt leveren én als onze communicatie vlot verloopt dan hoeft het niet lang te duren. Vanaf het moment dat alles bij mij binnen is kost het ongeveer 4 weken om de site volledig te bouwen en live te zetten.

Wat houdt de onderhoudservice in?

Deze onderhoudservice houdt in dat ik alle noodzakelijke security updates van de software zo spoedig mogelijk uitvoer.
Dat ik regelmatig check (2x per maand) op updates van geinstalleerde plugins. En dat ik 1x per maand door je website loop en kijk of er eventuele verbeterpunten zijn.

De onderhoudservice van de website krijg je de eerste 3 maanden gratis van mij. Hierna kost het € 125 per jaar.

Krijg ik ook nazorg?

Jazeker! Je krijgt nog 1 Skype sessie van een uur. Deze dient ingepland te worden binnen 3 maanden na oplevering van je website.
In deze sessie kan je vragen stellen en meer uitleg krijgen over een bepaald onderdeel. Ik raad je om het goed voor te bereiden (vragen opschrijven) zodat we het uur voluit kunnen benutten.

© 2019 ~ Mirjam Schneijderberg