Selecteer een pagina

Een professionele website die klaar is voor jouw mooie toekomst

Die technisch goed in elkaar zit en een vormgeving heeft die uiting geeft aan jouw unieke identiteit waarmee jij de wereld mooier maakt en daarmee de klanten aantrekt waar je dolgraag mee werkt.

Een stralende website die meegroeit met jouw groei.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Je bent met je bedrijf klaar voor een volgende stap

Je bent op het punt gekomen dat je duidelijk voor ogen hebt wat je missie is, waar je naar toe wilt en wie je ideale klant is. Je durft te staan voor jouw expertise. Dit wil je uiteraard heel graag naar buiten uitdragen en wel op een manier die helemaal jou is.

Je website (inclusief branding) is daarin een heel krachtig middel. En juist hierom dus ontzettend belangrijk om dat goed op orde te hebben. Om een website te hebben die 100% passend is bij wie jij bent en hoe jij de wereld mooier maakt. Die met je meegroeit en beweegt, net zoals je bedrijf en jijzelf dat doen.

Én die je de vrijheid geeft om zelf aan het stuur te staan, om zelf wijzigingen toe te kunnen passen zonder dat je daarin afhankelijk bent van anderen.

Het bouwen van een website
kan behoorlijk overweldigend zijn

Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken.
Je wilt het graag zelf doen maar je weet niet hoe het aan te pakken of waar te beginnen.

Want jeeh het is nogal wat: die techniek waar je niet zo veel van begrijpt en dan die enorme keuze aan plugins (huh, wat?) die je onrustig maakt want waar doe je goed aan en wat is wijsheid.

Maar ook het samenstellen van je kleuren, lettertypes, foto’s, etc. kunnen je hoofd behoorlijk laten duizelen. En dan heb je ook nog het schrijven van teksten waar heel veel tijd in gaat zitten.

En last but not least, hoe ga je van dit alles in hemelsnaam een mooi en samenhangend geheel maken!

Daarbij zit je als intuïtieve en zelfbewuste (creatieve) ondernemer in een constante flow van groei en verandering. Je aanbod verandert omdat jij nieuwe stappen maakt en je laat los wat niet meer bij je past. Maar hoe laat je jouw website daarin meegroeien zonder dat je telkens weer een flinke investering moet doen voor een webbouwer?

Je verlangt naar rust en overzicht.

Je beseft dat een website zelf maken veel meer tijd en energie vraagt dan je dacht. Daarbij blijf je eindeloos hangen in alle details. En je moet toegeven dat het hele Do it Yourself principe je toch best zwaar valt. Het schiet gewoon niet op en je merkt dat je het steeds meer voor je uit gaat schuiven terwijl je beseft dat het nu toch echt wel mag gaan gebeuren.

Het is tijd om hulp te vragen

Hi, ik ben Mirjam en door mijn ruime ervaring als graphic designer, illustrator, creative teacher en IT’er, heb ik de ideale combi in handen om een website voor je te bouwen die jouw energie en lichtheid draagt.

In dit creatieve proces neem ik de techniek en vormgeving van je website uit handen zodat er voor jou rust en overzicht komt in dit belangrijke onderdeel van je bedrijf. Zodat jij al je energie en tijd kan steken in het maken van prachtige content voor je klanten.

Werken met mij is licht, levendig, connected, open en professioneel.

“Het was net of Mirjam een kijkje
in mijn hoofd had genomen.”

E s t h e r  v a n  E e r s e l
Y o g a  T e a c h e r

WordPress Website

€ 1400

.

Een professionele responsive WordPress website met een op maat gemaakt design*

Maximaal 6 opgemaakte contentpagina’s
(Extra pagina’s tegen meerprijs)

AVG inrichting (cookiebanner, SSL, privacy verklaring)

Basisinrichting SEO

Mailsysteem koppeling en inschrijflink voor nieuwsbrieven, weggevers, etc. (Call to Action’s)

Een praktisch contactformulier en koppelingen met je social media

Op maat gemaakte graphics voor je pagina headers

Kennismaking en brainstormsessies via Zoom

Inclusief Divi thema en builder met levenslang toegang tot updates en support (t.w.v. € 230)

3 maanden gratis onderhoudservice. Hiermee blijft je website up-to-date, snel en safe

Maximale doorlooptijd 3 maanden

.

Prijzen zijn excl. 21% btw

* Binnen de mogelijkheden van de gebruikte techniek en software

Online Leeromgeving

€ 1200

.

Volledig geautomatiseerde online leeromgeving met 1 online programma met 6 lespagina’s plus een salespagina opgemaakt in jouw huisstijl
(extra programma’s / pagina’s tegen meerprijs)

Er worden technische koppelingen gemaakt met een betaalsysteem (bijv. Mollie) en een autoresponder zoals bijvoorbeeld ActiveCampaign of MailChimp (zodat kopers van jouw programma automatisch een mailtje ontvangen)

Instellen van Woocommerce (webshop module) zodat mensen je online programma kunnen kopen middels een geautomatiseerd proces

Inclusief Wishlist Membership licentie voor 1 jaar
(t.w.v. $ 199)

Kennismaking en brainstormsessies via Zoom

Maximale doorlooptijd 3 maanden

.

Prijzen zijn excl. 21% btw

Webshop /
Meertalige Website
en meer

Prijs op aanvraag

.

Het is ook mogelijk om een webshop aan je website te koppelen. Of je website in meerdere talen te maken.
Informeer hier vrijblijvend naar want er is heel veel mogelijk!

Hoe het werkt

Een gratis kennismakingsgesprek

We beginnen met een gratis én vrijblijvend kennismakingsgesprek, via telefoon, zoom of skype of als je liever live ontmoet kan dat zeker ook.

Tijdens dit gesprek zal duidelijk worden of ik de juiste methode hebt voor je en of wij samen een goede match zijn. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat het voor ons beiden klopt.

Een dynamische WordPress website

Als we besluiten dat we samen verder gaan dan start het proces voor het bouwen van de website. Een website die met jou en je bedrijf meegroeit. Die laat zien waar je nu staat maar die ook klaar is voor een toekomst vol mooie plannen en die de klanten aantrekt waar jij graag mee werkt.

Jij levert alle content aan zoals teksten, foto’s, video’s, kleuren en eventueel logo. Alles wat staat voor wie jij bent en wat je uit wilt stralen. Indien nodig help ik je hier keuzes in te maken zodat het een mooi sfeervol en samenhangend geheel wordt.

Vervolgens start ik met de bouw van je website en hebben wij tussendoor regelmatig contact (via skype/zoom, telefoon of email) zodat we tijdens het hele proces goed afgestemd blijven.

De doorlooptijd die ik hanteer is 3 maanden, bij grotere projecten kan dit langer zijn, dit is afhankelijk van de hoeveelheid werk.

Afronding & Oplevering

Zodra de site gereed is plannen we een Skype/Zoom sessie in voor de afronding en oplevering. In deze Skype sessie zetten we alle puntjes op de i en krijg je een basis uitleg over de werking van de site.

Het beheer van je website doe jij zelf. Denk hierbij aan kleine (tekstuele) wijzigingen doorvoeren, het toevoegen van blogberichten, een foto wijzigen, dat soort dingen. Dit is zonder enige technische kennis heel goed te doen in WordPress met behulp van de intuïtieve Divi builder. Je zal wel wat tijd moeten investeren om het systeem te leren kennen maar tijdens de sessies help ik je hiermee al een eind op weg.

Uiteraard kan ik je hierbij (en bij grotere wijzigingen) helpen. Hiervoor reken ik een uurtarief of projectprijs, afhankelijk van de werkzaamheden. Ook bestaat de mogelijkheid tot de aankoop van een strippenkaart (5 of 10 uur).

Lancering van je nieuwe website

En dan is het moment daar: je website is klaar voor lancering. Altijd weer een heel mooi en uiteraard ook wel spannend moment.

Hierna houdt het natuurlijk niet op. Je zult ongetwijfeld na enige tijd weer vragen krijgen als “hoe zat dat ook alweer”. Je kunt me deze altijd stellen en dan bekijken we hoe we dat in vullen. Meestal is een eenvoudig antwoord al voldoende.

© 2022 ~ Mirjam Schneijderberg
Be the Butterfly in Your Belly