Selecteer een pagina

Een professionele website die klaar is voor jouw mooie toekomst

Die technisch goed in elkaar zit en een vormgeving heeft die uiting geeft aan jouw unieke identiteit waarmee jij de wereld mooier maakt en daarmee de klanten aantrekt waar je dolgraag mee werkt.

Een stralende website die meegroeit met jouw groei.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Je bent met je bedrijf klaar
voor een volgende stap

Je bent op het punt gekomen dat je duidelijk voor ogen hebt wat je missie is, waar je naar toe wilt en wie je ideale klant is. Je durft te staan voor jouw expertise. Dit wil je uiteraard heel graag naar buiten uitdragen en wel op een manier die helemaal jou is.

Je website (inclusief branding) is daarin een heel krachtig middel. En juist hierom dus ontzettend belangrijk om dat goed op orde te hebben. Om een website te hebben die 100% passend is bij wie jij bent en hoe jij de wereld mooier maakt. Die met je meegroeit en beweegt, net zoals je bedrijf en jijzelf dat doen.

Én die je de vrijheid geeft om zelf aan het stuur te staan, om zelf wijzigingen toe te kunnen passen zonder dat je daarin afhankelijk bent van anderen.

Het bouwen van een website
kan echter behoorlijk overweldigend zijn

Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken. Je wilt het graag zelf doen maar je weet niet hoe het aan te pakken of waar te beginnen.

Want jeeh het is nogal wat: die techniek waar je niet zo veel van begrijpt en dan die enorme keuze aan plugins (huh, wat?) die je onrustig maakt want waar doe je goed aan en wat is wijsheid. Maar ook het samenstellen van je kleuren, lettertypes, foto’s, etc. kunnen je hoofd behoorlijk laten duizelen. En dan heb je ook nog het schrijven van teksten waar heel veel tijd in gaat zitten.

 En last but not least, hoe ga je van dit alles in hemelsnaam een mooi en samenhangend geheel maken!

Daarbij zit je als intuïtieve en zelfbewuste (creatieve) ondernemer in een constante flow van groei en verandering. Je aanbod verandert omdat jij nieuwe stappen maakt en je laat los wat niet meer bij je past. Maar hoe laat je jouw website daarin meegroeien zonder dat je telkens weer een flinke investering moet doen voor een webbouwer?

Je verlangt naar rust en overzicht

Je beseft dat een website zelf maken veel meer tijd en energie vraagt dan je dacht. Daarbij blijf je eindeloos hangen in alle details. En je moet toegeven dat het hele Do it Yourself principe je toch best zwaar valt. Het schiet gewoon niet op en je merkt dat je het steeds meer voor je uit gaat schuiven terwijl je beseft dat het toch echt wel moet gebeuren.

Het is tijd om hulp te vragen …

Door mijn ruime ervaring als graphic designer, illustrator, creative teacher en IT’er, heb ik de ideale combi in handen om een website voor je te bouwen die jouw energie en lichtheid draagt.

 

In dit creatieve proces neem ik de techniek en vormgeving van je website uit handen zodat er voor jou rust en overzicht komt in dit belangrijke onderdeel van je bedrijf. Zodat jij al je energie en tijd kan steken in het maken van prachtige content voor je klanten.

Werken met mij is licht, levendig, connected, open en professioneel

Wat houdt het in

Een gratis kennismakingsgesprek

We beginnen met een gratis én vrijblijvend kennismakingsgesprek, via telefoon, zoom of skype of als je liever live ontmoet kan dat zeker ook.

Tijdens dit gesprek zal duidelijk worden of ik de juiste methode hebt voor je en of wij samen een goede match zijn. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat het voor ons beiden klopt.

Een dynamische WordPress website

Als we besluiten dat we samen verder gaan dan start het proces voor het bouwen van de website. Voor iedere website maak ik gebruik van dezelfde techniek maar doordat de vormgeving wordt aangepast aan jouw huisstijl en eventuele aanvullende wensen, ziet het er uit als een echte maatwerk website. Een website die met jou en je bedrijf meegroeit. Die laat zien waar je nu staat maar die ook klaar is voor een toekomst vol mooie plannen en die de klanten aantrekt waar jij graag mee werkt. Je ontvangt dan ook meteen de eerste factuur (75%). De tweede volgt bij oplevering (25%).

Jij levert alle content aan zoals foto’s, video’s, kleuren, lettertypen, logo, etc. Alles wat staat voor wie jij bent en wat je uit wilt stralen. Indien nodig help ik je hier keuzes in te maken zodat het een mooi sfeervol en samenhangend geheel wordt.

Vervolgens start ik met de bouw van je website en hebben wij tussendoor regelmatig contact (via skype, zoom, telefoon of email) zodat we tijdens het hele proces goed afgestemd blijven.

Bij grotere projecten (> € 1500) ontvang je ook een eerste factuur bij aanvang (50%), na 4 weken ontvang je een tweede factuur (25%) en de derde factuur volgt bij oplevering (25%).

Kleinere projecten (< € 500) dienen bij aanvang in één keer te worden voldaan.

Afronding & Oplevering

Zodra de site gereed is plannen we een Skype/Zoom sessie in voor de afronding en oplevering (of plannen een datum voor een eventuele livedag). In deze Skype sessie zetten we alle puntjes op de i en krijg je een basis uitleg over de werking van de site.

Het beheer van je website doe jij zelf. Denk hierbij aan kleine (tekstuele) wijzigingen doorvoeren, het toevoegen van blogberichten, een foto wijzigen, dat soort dingen. Dit is zonder enige technische kennis heel goed te doen in WordPress met behulp van de intuïtieve Divi builder. Je zal wel wat tijd moeten investeren om het systeem te leren kennen maar tijdens de sessies help ik je hiermee al een eind op weg.

Bij grotere wijzigingen kan ik je uiteraard helpen. Hiervoor reken ik een uurtarief of projectprijs, afhankelijk van de werkzaamheden.

Wil je echt diep duiken in de werking van je website dan bied ik ook een 1-op-1 live dag aan waarin ik je alle ins en outs van je website vertel. Deze dag is apart bij te boeken.

Lancering van je nieuwe website

En dan is je website klaar voor lancering. Altijd weer een heel mooi en uiteraard ook wel spannend moment. Zodra je website live gaat ontvang je van mij de laatste factuur (resp. 25% of 50%)

Hierna houdt het natuurlijk niet op. Je zult ongetwijfeld na enige tijd weer vragen krijgen als “hoe zat dat ook alweer”. Je kunt me deze altijd stellen en dan bekijken we hoe we dat in vullen. Meestal is een eenvoudig antwoord al voldoende.

“Het was net of Mirjam een kijkje
in mijn hoofd had genomen.”

E s t h e r  v a n  E e r s e l
Y o g a  T e a c h e r

Website

Een professionele responsive WordPress website met standaard techniek.

Een mooie vormgeving aangepast aan jouw huisstijl incl. op maat gemaakte graphics voor je pagina headers.

De site bestaat uit 5 standaardpagina’s: bijvoorbeeld Homepage, Over mij, Contact, Blog en Aanbod/portfolio,
(Extra pagina’s tegen meerprijs)

Mailsysteem koppeling en inschrijflink voor nieuwsbrieven, weggevers, etc. (Call to Action’s)

Een praktisch contactformulier en koppelingen met je social media.

Installatie en activatie van diversen plugins ter beveiliging van je website en voor je gebruikersgemak (basisniveau).

Skype/Zoom sessies van twee uur waarin je (basis) uitleg krijgt over de werking van de site zodat je toekomstige aanpassingen zelf uit kunt voeren. Tijdens deze sessie kan je al jouw vragen stellen mbt de website.

Inclusief Divi thema en builder met levenslang toegang tot updates en support (t.w.v. € 230).

3 maanden gratis onderhoudservice. Hiermee blijft je website up-to-date, snel en safe.

847 euro

excl. btw

Shoppingcart

Installatie en activatie van een shopping cart zodat je op je website pagina’s een betaallink kan plaatsen waarmee je klanten middels iDeal kunnen betalen.

127 euro

excl. btw

Online Academie

Een online leeromgeving in WordPress met gebruik making van de Wishlist Membership plugin.

 De academie bestaat uit een aantal standaard pagina’s en 1 online programma (maximaal 5 modules) waarbij alles wordt vormgegeven in jouw huisstijl. Inclusief templates (extra modules tegen meerprijs).

 Er wordt een koppeling gemaakt met mail-, betaal- en factureringssysteem zodat dat ook allemaal op rolletjes loopt.

Skype/Zoom sessie na afloop waarin ik je uitleg hoe de leeromgeving werkt.

Kosten voor licentie Wishlist Membership ($ 147) en de kosten voor mail- en facturerings/boekhoud pakket zijn niet inbegrepen.

997 euro

excl. btw

Webshop

Installatie en activatie van de webshop module WooCommerce.

Je webshop pagina inclusief winkelmand en afrekenpagina opgemaakt in de huisstijl van je website.

10 produkten en een product template zodat je zelf eenvoudig nieuwe producten aan kunt maken.

Betaalkoppeling met Mollie zodat er eenvoudig via je website met bijvoorbeeld iDeal betaald kan worden.

Installatie en activatie van plugin voor het automatisch aanmaken van pdf facturen.

Skype/Zoom sessie van 1 uur waarin je uitleg krijgt over de werking van de webshop en hoe je zelf produkten aan kunt maken.

 

527 euro

excl. btw

Live Dag

Een goed verzorgde 1-op-1 dag van 11.00 tot 16.00 uur waarin je veel kennis opdoet over je website zodat je deze zelf kunt gaan beheren.

297 euro

excl. btw

Illustraties

Illustraties zijn een mooie aanvulling voor je website. Bijvoorbeeld een klein symbool wat bij je past, een mooie bloem of mandala … er zijn heel veel mogelijkheden en daar vertel ik je in ons kennismakingsgesprek graag meer over.

 

Prijs op aanvraag

Dit is niet bij de prijs inbegrepen
  • 21% btw
  • Kosten voor domeinnaam registratie en hosting en eventueel aanschaf van SSL certificaat.
  • Eventuele extra plugins waar je een licentie voor moet aanschaffen.
  • De (maandelijkse) kosten voor een email marketing abonnement zoals Active Campaign en Mailchimp.
  • Kosten voor plugin die koppeling verzorgt tussen WordPress en boekhoudsysteem zoals Moneybird.
  • Het instellen van SEO, dit is een vak apart wat ik niet voldoende beheers en daarom ook niet aanbied.
  • Foto/video materiaal en teksten.
  • Onderhoud van de website.

Ik kijk er naar uit je te leren kennen
en samen mooie dingen te maken

© 2021 ~ Mirjam Schneijderberg
Be the Butterfly in Your Belly