Het geven van creatieve workshops is, naast tekenen en ontwerpen, een heel belangrijk onderdeel van mijn werk. Door jarenlange ervaring weet ik dat het leven écht leuker wordt als je creativiteit (weer) toelaat in je leven. Die kennis die ik hierdoor heb opgedaan wil ik heel graag met je delen.

Ik wil je laten zien en ervaren dat je veel creatiever bent dan je denkt en dat je je leven werkelijk leuker en lichter kunt maken. Mijn workshops helpen je hier bij. 

Aan de keukentafel in een leuk huis (inclusief een hele lieve en nieuwsgierige kater) of op een verrassende (buiten) lokatie, het kan allemaal. De workshops zijn altijd leerzaam, erg gezellig en goed verzorgd. Én er ligt altijd een leuk kadootje voor je klaar. Je gaat na afloop gegarandeerd met een blij hart en lichtjes in je ogen richting huis.

Je kan kiezen wat voor jou het beste past en werkt: op lokatie op afgesproken tijd samen met andere creatievelingen mooie dingen maken (workshop) of online op jouw zelf bepaalde tijd en plaats (online programma). Wat je ook kiest beide opties stimuleren en ontwikkelen je creativiteit en ze laten je ervaren dat je creatiever bent dan je denkt .

Hieronder zie je welke workshops en programma’s er momenteel beschikbaar zijn. Ik raad je aan om regelmatig even te komen kijken want het aanbod zal de komende maanden zeker aangevuld worden met meer moois.

Zullen we elkaar beloven dat we heel veel mooie dingen gaan maken?

Versier je servies - In Breda

Een middag of avond vol creativiteit, ontspanning en gezelligheid. Ik laat je diverse technieken zien en geef je allerlei tips en tricks om het idee in je hoofd om te zetten naar een heel gaaf ontwerp wat je vervolgens op het servies gaat zetten. 

Ook als je denkt dat je niet kan tekenen zal je op het eind van de middag of avond toch een mooi resultaat voor je op tafel hebben liggen. Eentje waar je trots op kan zijn.

Deze workshop vindt plaats in Breda bij mij thuis. Per middag of avond is plaats voor 4 à 5 personen.

€ 39,95 pp

Prijs is inclusief btw

Alvast wat inspiratie opdoen? Ik heb een Pinterest bord aangemaakt met daarop uiteenlopende ideeën die je laten zien wat er allemaal mogelijk is. Klik op het icoontje hieronder en laat je verrassen.

Versier je servies - Op lokatie

De workshop is ook beschikbaar voor groepen om zo een leuke middag samen te kunnen zijn ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis. Denk aan die bijzondere verjaardag die je dit jaar grootser aan wilt pakken, jullie jubileum dat je als vriendinnen wilt vieren, een familiedag of jullie personeelsuitje eens op een creatieve manier doorbrengen.

De groepsworkshop is te boeken vanaf 6 personen en duurt 2,5 uur. Ik kom naar een lokatie van jouw keuze mits dit binnen een reisafstand van ± 75 km is (vanaf Breda).

In de prijs zijn de materialen (mok, bordje en porseleinstift) inbegrepen, evenals de reiskosten. Eten en drinken verzorgen jullie zelf en de daarbij behorende kosten zijn voor de groep.

Vanaf € 240

6 personen € 240
8 personen € 300
10 personen € 350

Prijzen zijn inclusief btw

Interesse en/of vragen? Stuur me een mail en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op (binnen 24 uur). 

Gratis creatieve inspiratie!

Door je aan te melden voor de Creative Notes krijg je niet alleen maandelijks een mail vol waardevol leuks in je mailbox maar ook direct toegang tot een mooie plek vol creatieve cadeautjes.

Door je in te schrijven ga je akkoord met de privacy verklaring.