Workshops

Het geven van creatieve workshops en het aanbieden van online programma’s is, naast tekenen en ontwerpen, een heel belangrijk onderdeel van mijn werk. Door jarenlange ervaring weet ik dat het leven écht leuker wordt als je creativiteit (weer) toelaat in je leven. Die kennis die ik hierdoor heb opgedaan wil ik heel graag met je delen.

Ik wil je laten zien en ervaren dat je veel creatiever bent dan je denkt en dat je je leven werkelijk leuker en lichter kunt maken. Mijn workshops en online programma’s helpen je hier bij. 

Je kan kiezen wat voor jou het beste past en werkt: op lokatie op afgesproken tijd samen met andere creatievelingen mooie dingen maken (workshop) of online op jouw zelf bepaalde tijd en plaats (online programma). Wat je ook kiest beide opties stimuleren en ontwikkelen je creativiteit en ze laten je ervaren dat je creatiever bent dan je denkt .

Hieronder zie je welke workshops en programma’s er momenteel beschikbaar zijn. Ik raad je aan om regelmatig even te komen kijken want het aanbod zal de komende maanden zeker aangevuld worden met meer moois.

Zullen we elkaar beloven dat we heel veel mooie dingen gaan maken?

Aan de keukentafel in een leuk huis (inclusief een hele lieve en nieuwsgierige kater) of op een verrassende (buiten) lokatie, het kan allemaal. De workshops zijn altijd leerzaam, erg gezellig en goed verzorgd. Én er ligt altijd een leuk kadootje voor je klaar. Je gaat na afloop gegarandeerd met een blij hart en lichtjes in je ogen richting huis.

Versier je servies - In Breda

Een middag of avond vol creativiteit, ontspanning en gezelligheid. Ik laat je diverse technieken zien en geef je allerlei tips en tricks om het idee in je hoofd om te zetten naar een heel gaaf ontwerp wat je vervolgens op het servies gaat zetten. 

Ook als je denkt dat je niet kan tekenen zal je op het eind van de avond toch een mooi resultaat voor je op tafel hebben liggen. Eentje waar je trots op kan zijn.

Deze workshop vindt plaats in Breda bij mij thuis. Per middag of avond is plaats voor 4 à 5 personen.

€ 39,95 pp

Prijs is inclusief btw

Alvast wat inspiratie opdoen? Ik heb een Pinterest bord aangemaakt met daarop uiteenlopende ideeën die je laten zien wat er allemaal mogelijk is. Klik op het icoontje hieronder en laat je verrassen.

Versier je servies - Op lokatie

De workshop is ook beschikbaar voor groepen om zo een leuke middag samen te kunnen zijn ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis. Denk aan die bijzondere verjaardag die je dit jaar grootser aan wilt pakken, jullie jubileum dat je als vriendinnen wilt vieren, een familiedag of jullie personeelsuitje eens op een creatieve manier doorbrengen.

De groepsworkshop is te boeken vanaf 6 personen en duurt 2,5 uur. Ik kom naar een lokatie van jouw keuze mits dit binnen een reisafstand van ± 75 km is (vanaf Breda).

In de prijs zijn de materialen (mok, bordje en porseleinstift) inbegrepen, evenals de reiskosten. Eten en drinken verzorgen jullie zelf en de daarbij behorende kosten zijn voor de groep.

Vanaf € 240

6 personen € 240
8 personen € 300
10 personen € 350

Prijzen zijn inclusief btw

Interesse en/of vragen? Stuur me een mail en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op (binnen 24 uur). 

Online Programma’s

Het volgen van online programma’s is echt iets van deze tijd. Je bent niet langer lokatie en tijd afhankelijk want jij bepaalt zelf waar en wanneer je met het programma aan de slag gaat. Vanaf de bank, op je vakantieadres of in de trein, gewoon overal waar wifi ontvangst is.

De online leeromgeving is nog in ontwikkeling.

Als je graag wilt weten wanneer de eerste programma’s online komen, schrijf je dan in op de Creative Notes. Je ontvangt 2x per maand een mail met daarin het laatste nieuws en inspiratie voor een licht en creatief leven.

Je schrijft je hiermee in op de Creative Notes. Ik stuur je uiteraard geen spam en je gegevens zijn veilig bij mij. Door je in te schrijven ga je akkoord met de privacy verklaring.

Je schrijft je hiermee in op de Creative Notes. Ik stuur je uiteraard geen spam en je gegevens zijn veilig bij mij. Door je in te schrijven ga je akkoord met de privacy verklaring.

© 2019 ~ Mirjam Schneijderberg